Kändis lockar till docklockar

Kändis lockar till docklockar

.

Kändis lockar till docklockar

.

Före ……………………………………………………………………………Efter

.

Kändis lockar till docklockar

.

Min lilla flicka har tunt och rakt hår. Med den näst minsta locktången fick hon dessa vackra docklockarna på mindre än 15 minuter.

 

Kändis lockar till docklockar

.

Min stora dotter gillar mer att ha den där Hollywood locken, ordning gjord men inte så sött. Då valde vi att locka med den största locktången. Denna frisyren tog mindre än 10 minuter att göra. Vilket passar perfekt om man vill locka håret ofta. Hennes hår är mycket tjockt!!

.

Kändis lockar till docklockar

 

Kändis lockar till docklockar

.

.

Jag har förmodligen hittat den bästa locktången på marknaden!. Tro mig detta är sant! Jag har två modemedvetna tjejer som gillar att göra fina frisyrer och själv är jag intresserad av hår. Håret är liksom halva utseendet. Jag har haft olika slags locktänger,  plattänger och våffeltång (för att få volym i håret) men jag måste nog säga att det har blivit halvbra när jag gjort frisyrer. Inte alls så fint som när man är hos frisören. Men nu se du, nu har banne mig jag fått till de perfekta lockarna här hemma. Jag är så jäkla glad för att jag hittade denna produkten på nätet här. Det handlar inte bara om teknik vilket jag alltid har trott, utan det handlar om vilken locktång du har. Herre, vad nöjd jag är med denna Poze styling tools.

Det som är lite extra roligt med denna produkt är att man inte behöver bestämma vilken storlek du skall ha på dina lockar utan du kan byta till små docklockar till stora Hollywood lockar efter tillställning du skall på. Själv så tycker jag nog att det är snyggt att blanda lockarnas storlekar. Jag testade denna i går kväll när en väninna kom över på ett glas vin. Jag tog den största vilket kanske är min favorit och blandade med den jag har här ovan som är 3 minst i storleken i kartongen. Det såg väldigt naturligt ut (tyvärr hann jag inte ta någon bild på mig igår). Men jag kommer att locka mitt och barnens hår med denna framöver så ni kommer att få se olika former av lockar på oss på de sociala medierna!

.

Nu skall jag njuta vidare i solen. Ville bara hoppa in här och dela med mig av denna fantastiska produkt som jag hittade här om dagen.

.

Kram/Carola

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *