TACK NYGRENS CAFÉ PÅ DROTTNINGGATAN 27

En dagens Me på småstadens bästa Cafe Nygrens. ( bilderna tagna från min Iphone 4S, kass kvalité, men det bjuder jag på idag:) Ibland vill man bara ta en snabb pics på en härlig stund och det är inte alltid man har med sig kameran tyvärr:)

Hello Raringar!
Mår ni fint denna fina lördag?!
Här är jag just hemkommen från en härlig utflykt på stan med bästa vänninan Stockholman. Vi har i vanlig ordning gått på loppis, gått i affärer och så klart fikat på småstadens bästa fik Nygrens Café här i småstaden.
För några månadersedan så bloggade jag om just detta härliga Cafet. Det är faktiskt det Cafét som jag hänger på i vår småstad. Dom har dom bästa bakverken och godaste Kaffet i den härligaste miljön. Men det bästa av allt är att dom har bra bakverk som är glutenfria, vilket är en stor fördel för vår familj!
Lite stolt så kan jag säga att dom har använt en utav mina bilder i deras reklamfolder från inläggen här eller här  i sommras.

I bakgrunden så kan ni ana min framtida kyl/frys från bästa SMEG.

Denna vackra tulpan är till er söta läsare från mig ♥

Nope, Idag kör vi inte LCHF. Jag var bara tvungen att smaka på denna gudoliga kladdkaka med mint/päron smak – mums! Just idag fick det bli ett undantag. Men nu är jag på LCHF banan igen. 1 timme senare:)! För jag mår såååå bara av LCHF mat.

Oj oj, bilderna blir inte så bra från min Iphone 4S. Och jag som försöker träna på live blogga. Detta är bara ett försök. Och som ni ser så är det inte något bra alls, hihi. Men jag tycker det är roligare att live blogga från olika ställen som man befinner sig på. För i vår/sommar skall vi resa endel och då vill jag att RofK skall med på resan. Jag skall öva. Och där med så vill jag kunna koppla upp mig lite snabbare än vad jag gör idag när jag är ute resande fot. Kanske är ni några vana bloggare där ute som kan dela med er av några tips som ni sitter på?!

Vinter trädgården på Nygrens Café.

Nu skall jag ta och ställa mig och laga Älgbiffar med gräddsås och blomkålsmos – mums, LCHF:)!
Puss & Kram

Psst! Just nu så diggar jag låten här ute i vårt kök. Låten ligger etta på Spotify listan – Den får 5 RofK av 5 möjliga från mig:)!

10 thoughts on “TACK NYGRENS CAFÉ PÅ DROTTNINGGATAN 27

  1. Life's Silverlining and I says:

    Ja det var väldigt fina bilder på dig! Du ser ut att ha gått ner i vikt- grattis! jag älskar cafeér och detta verkar jättemysigt! Liveblogga är svårt, jag ångrar att jag sålde min lilla kamera som är perfekt för sådant. kram

  2. Katjas hus says:

    Det syns att du har gått ner mycket i vikt. Du är verkligen jätte snygg!
    Jag skulle också vilja att du delar med dig av lite mer lchf tips. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *