LOPPIS & TRÄNINGSVÄRK

Kolla in den gamla medicinflaskan som jag fann på dagens Loppis ♥
Hello Igen Alla Fina Bloggisar!
Åhhh herre, vilken träningsverk jag har idag!!. Kan man ha träningsvärk efter en massage?! Det har jag iallafall. Igår så var jag och fick en ordentlig massage (löste upp lite i mina muskelknutar). Det var ljuvligt efteråt. Men idag känns det lite ömt i nackpartiet.
Sitter supermätt och nöjd framför datorn just nu och försöker lägga in lite rullbilder på RofK (svårt). När det kommer till bloggen och tekniken så finns det liksom ingen manual att läsa sig till dittan och dattan. Vilket jag skulle önska att det fanns:)!. Man får liksom bara pilla sig fram och gissa…. Och rätt som det är så har man fått till det:)!
Här kan man hitta en massa fynd eller bara en massa skit. Det är olika för varje gång. Det är det som är det roliga med Loppisar, tycker jag. Här brukar jag fynda mina glasburkar bla …….

 

 

Fynden blev en halsduk från U.S. Polo samt en skjorta till lill Dockan från Ralph Lauren.

 

Måste bara berätta att jag har lagat bästa älgbiffarna genom historien a´la LCHF. Rec kommer här på RofK inom kort. Ni måste bara testa – smaskens!
Ha det bäst tills vi ses igen!
KRAM

5 thoughts on “LOPPIS & TRÄNINGSVÄRK

  1. Lisa says:

    Älskar loppisar – det är så kul när man bland allt skrot hittar riktiga guldkorn till fynd! 🙂 Underbart nagellack du har, är det Chanel nagellacket du skrev om eller vad heter det? Så fin du är, syns att du gått ner en del i ansiktet och det smickrar dig! Kram

  2. Min och Din says:

    Undrar också om det är Chanel nagellacket du har på dig i dag? Vad kan jag hitta din rosa fina Hunky Dory tröja? Netbutik?

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *