Atelier 54 Luntmakargatan i Stockholm

Den nya fantastiska lokalen på Luntmakargatan i Stockholm kallas för Atelier 54. Fina bilderna är lånade från söta bloggen Sussi´s Värld. Titta in där för att njuta av en underbar atmosfär.
Godmorgon Sköna Söndag!

 

Vad det någon mer än jag som blev helt mållös av Melodifestivalen igår kväll?! Man kan ju undra hur dom andra låtarna låter, om dessa va dom bästa?!
Nu skall det lagas mys frukost med stekt bacon, kokt ägg och rostat bröd med marmelad till sessorna:)! Not for me. Jag tar en stooooor kopp med latte till baconen och äggen till Dagens Nyheter.
Kolla in vilken fint träd i den råa miljön – Me like!
Gillar allt här:)!
Av just denna bild har jag fått en ide om vårt kök hemma hos oss. Tänk att ha en bröstpanel av kakel. Skall fila  mer på den idén.

 

Ja, just det jag har ju lovat er att lägga ut världens bästa LCHF älgbiff rec. Det skall jag knappa i hop under dagen. Jag är nämligen en gammal konstnär och ser mat som en konst. Det är mina smaklökar och min skaparglädje som lagar vår mat i huset. Jag läser mycket sällan rec. Tycker att matlagningen blir tråkig om jag skall stå och läsa mig till en måltid. Och dessutom så känner jag mig låst om jag inte får skapa och improvisera min matlagning. Så det är därför det är svårt att lägga ut rec här på bloggen eftersom jag smakar och luktar mig fram till varje måltid. Men jag skall göra ett försök till ett rec till er. Ni får inte gå miste om denna rätt. För den blev helt gudomlig!!!!
Njut av era nära och kära. Och idag är det söndag vännner. Då gör man så lite som möjligt:)!

KRAM

Psst! Dagens Inspirationskort säger mig att: Jag älskar och respekterar mig själv!
”Det är bara genom att älska och respektera mig själv som jag kan blir älskad och respekterad av andra”.

4 thoughts on “Atelier 54 Luntmakargatan i Stockholm

  1. Mitas home says:

    Tack snälla för din fina kommentar hos mig! Du är ju bäst! =) Jag läser ju alltid din blogg om det är så det sista jag hinner med i bloggvärlden! =) Jag fick energi av din kommentar! Love till dig! Du är en sån fin människa! Kram Mita
    P.s. Inspirationskorten är ju så bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *