CHANEL APRIL, JUNE, MAY

Ni har väl inte missat vårens färger från Chanel?! Visst är det bra. Att det redan är förbstämmt vilken färg du skall måla dina naglar beroende på vilken måndad du befinner dig i:)! Kul ide! Men själv är jag super förtjust i June & May!
Hej Veckans Bästa Dag!
Idag vaknade jag helt av mig själv. Ingen vecka klocka som ringde och väckte familjen ♥ Både jag och mina älskade sessor gillar att sova länge på morgonen. Och det är ett riktigt vårväder som vi vaknade till. Klar blå himmel och sol med +2 grader – Denna dagen kan bara bli helt underbar. 

Önskar er en superfin dag alla fina finingar. Nu skall jag ut och köpa min fredagsblomma i vanlig ordning. Funderar på att köpa vita tulpaner?! Vi får se vad det blir.

Vi ses lite senare!
KRAM

9 thoughts on “CHANEL APRIL, JUNE, MAY

  1. Husbysjutolfts says:

    Trevlig helg till söta du. Här rusar veckorna framoch jag har bara måndag fredag känns det som. Mys med dina kära. Stor kram

  2. Comebackinblack says:

    Hej Søde du. Tak fordi du er så sød til at kigge forbi min blog og ligge en lille hilsen. Ha´en dejlig weekend. Kh Jeanett

  3. Comebackinblack says:

    Hej Søde du. Tak fordi du er så flink til at kigge forbi min blog og ligge en hilsen. Rigtig god weekend. Kh Jeanett

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *