SOCKER SESSAN BJUDER ER PÅ NATTSUDD!

Tjing igen!
Wow, Jag kan konstatera i dag att det är svårt att lära sig att fota med ett nytt objektiv! Bilden här ovan försökte jag fokusera på ljusstaken Blom. Och göra Sockret suddig. Ja och suddig blev nog nästan hela kortet när jag försökte ljusa upp bilden i foto scape.

Överst på hatten hel klar och Socker sessan också. Men det finns inget djup i bilden så den känns nästan liten suddig va?

Här tyckte jag att jag lyckades bra! Burberry hattens hjärtan och hatten är klar. Och ansiktet är dimmigt och helt i oskärpa. Det är sådana bilder jag är ute efter.

Fokus på Acne påsen. Och Sockret är halv suddig men ändå tydlig. Helt ok?
ÅÅÅÅ herre, vad mycket tokigt det blev i dag när jag fota. Och tänk så snäll min lilla Socker sessa är. Hon har tålamod med mig när jag hamnar bakom kameran. och det är tur för mig att jag har fått en sådan dotter. Lill Dockan gillar inte att stå framför kameran llängre. -Näää, säger hon och går iväg när jag tar upp Canon. Och kvar står Socker sessan och bara skrattar….. ( min snälla goá socker sessa)
Men det här med att lära mig att fota med en Macro kommer ta tid har jag förstått nu! Det är inget man lär sig över en kaffe rast. Men det är tur att man har en vanlig objektiv ockås då, hihihi.
Nu tänker jag hoppa i säng och drömma om foton och motiv. Låt kreativiteten föda!
Sov så sött alla söta!
KRAM

11 thoughts on “SOCKER SESSAN BJUDER ER PÅ NATTSUDD!

 1. Fia says:

  Så fin din lilla Socker sessa är! Namnet passar henne bra. Håller med dig. Kort nummer 3 är jätte fint.

  Lycka till med ditt nya objektiv:)

 2. Victoria @ MY HAPPY HOME says:

  Vad kul du verkar ha! Jag gillar också bilder när man kan fokusera på något och få resten lite suddigare. Det klarar min gamla kamera endast med ordentliga när bilder… Jag tyckte bilderna med hatten och hjärtan i fokus blev riktigt, riktigt bra! Vilken tålmodig dotter du har!
  Kram

 3. kristina - ingen vanlig dag says:

  Så kul med ett nytt objektiv!

  Tack för din fina, fina kommentar hos mig – blev så glad när jag läste. Du undrade lite om redigering. Jag använder photoshop CS4 (photoscape efteråt om jag vill lägga på en ram). Mitt bästa tips är nog att börja fota i RAW-format (om du nu inte gör det redan då..), det gjorde så himla mycket tyckte jag när jag började med det. Men då krävs det nästan också redigering för bilderna ser lite matta ut innan du gjort något med dem. Jag börjar alltid med att redigera mina bilder i photoshops RAW-program innan jag går vidare till det vanliga för att lägga på actions, kurvor eller annat. Vilket program har du?
  Ha en fin dag!

 4. VivanDivanGoesFashion says:

  Vad kul det låter. Öööönskar mig verkligen en riktigt bra kamera med såna där superobjektiv. Jättefina bilder tycker jag och vilken liten sessa. Hatten är ju bara adorable på henne 🙂

  kram
  /Vivvi

 5. rum för två says:

  Jag tycker det ser jättebra ut! jag har en canon 1000D men jag har bara fotat med min iphone för det är så bekvämt 🙂 men nu blir jag lite sugen på att ta upp foto igen tack vare dig 😉 problemet är att jag inte riktigt får till nån fin skärpa och ljus, är också ute efter den känslan på bild 3-4 använder endast standard objektivet, inget makro. har du några tips kanske?? 🙂 kram

 6. Anonymous says:

  Jag får massor av inspiration här hos dig! Tack fina CC. Nu skall jag ut och fotografera ett bröllop idag. Önska mig lycka till:).

  Ha det bra.
  kram A-L

 7. HOUSE of ADELA says:

  Såååå fina bilder du tar!
  Jag är och har varit så sugen på en bättre kamera samt objektiv länge…en kostnadsfråga men det ska bli en så småningom!=)

  Kramisar i massor!
  Adela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *