IDAG ÄR JAG KREATIV!

Good afternoooon Darlings!
Grrrrrrrrrr, idag blev det inget inlägg på förmiddagen som jag brukar göra på lunchen. För idag har blogger stora problem. Man blir så trött ibland. Men från ingen stans så dök det ner en mycket trevlig bloggerska ”Johanna” och skrev i kommentar fältet om hur jag kan gå för bi det problemet för att få ut ett inlägg. Så det testar jag nu! Tack för hjälpen fina du! Men då flög det upp ett nytt problemet. Idag är jag sjukt kreativ och har tagit ca 100 pics med detta macro objektiv. Så jag få nog lägga ut ett nattsudd inlägg ikväll också!! Idag föll Sockret offer för mitt övande med kameran. Ni kommer att få se, hihihi.
Ikväll tänkte jag på att göra en sådan inspirationsplank åvan. Jag är nämligen en sådan person som klipper ut en massa fina bilder som gör mig glad. Det kan vara allt från modekläder, inredning, arkitektur till hundar. Och nu tänkte jag ta och samla dom på en plats liksom. Och då hittade jag denna snygga och kreativa iden när jag googla runt idag. Visst är den snygg?

Dagens fötter …….. tagen med min IPhone idag!
Nu skall jag ta och tömma min kamera på alla bilderna jag har tagit idag under dagen. Tur att man inte skickar korten på framkallning längre. Det hade varit dyrt. Jag har nämligen tagit 185 kort i dag.
Vi ses i nattsudden idag!
KRAM
CC

11 thoughts on “IDAG ÄR JAG KREATIV!

 1. Johanna Stålros says:

  Ja tusan vad struligt och hopplöst det har varit idag….men nu så funkar det igen. Så kul med dina nya biler, haha visst är det tur att man inte lämnar in på framkallning- hua. Kram fina du.

 2. some kind of wonderful says:

  Missade detta problemet men såg att många andra hade det. Ska bli kul att se kanske några av dina bilder idag : )!

  KRAM

 3. Elina says:

  Ja snyggt, jag är också sån som samlar på massa bilder! Jag klistrar in dem i böcker eller ramar in dem, gör collage… 🙂

  Kram Elina

 4. Nicky says:

  Jag är likadant när det gäller vackra bilder, sparar också väldigt mycket på min mac 🙂 Dina stövlar vill jag såååå gärna äga!!! 😀 lite avis hihi 🙂 XO

 5. Minna says:

  Tack för din gulliga kommentar på min blogg. Och din blogg är jätte härlig. Så jag har lagt till dig i min blogglista nu:)!

  kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *