JAG/VI ÄLSKAR FREDAGAR

Hej fredag här kommer jag …………..

 

Gaaah …………

Och här landar jag mamma.

Härliga sensommar bilder från en vanlig dag när den är som bäst.

Nu är körsbärs tet uppdrucket så nu girls går vi ut och gör fredagen!
Happy fredag girls!
ÅÅÅÅ idag är det veckans härligaste dag FREDAG. Och jag är på ett stråladen fredags hummör med massor av energi. Jag tror att jag får ta och knyta på mig Niken och ta mig en runda för att bli av med lite av all energi som strömmar igenom mig idag.
Vist är sensommaren underbar! Äpplen, kantareller och sommarens sista solstrålar som sprider sin sista värme i mot oss.  Härligt, härligt, härligt.Undra vad jag skall göra för fredagsmys mat idag? Jag är lite sugen på någon långkok. Lite mustigt med en flaska Amarone till. Vad skall ni söta bloggare göra för fredagsmysmat ikväll?
Nu måste jag sluta för här skall jag gå ut med vår lilla nakenfis eller som en charmig bloggerska skrev här på RofK ” skäggiga nakendamen” hihihi…..
Önskar er världens bästa fredag!
Vi ses senare.
KRAM
CC

13 thoughts on “JAG/VI ÄLSKAR FREDAGAR

  1. a piece of happiness says:

    Tack för alla goa kommentarer. Jag är inte lika flitig, men jag tittar in här hela tiden ändå 😉

    Det enda man inte saknar med högsommaren är att behöva svettas som jag verkligen hatar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *