SNYGGASTE LJUSKÄLLAN

117a

 Snyggaste ljuskällan i mässing från House Doctor.

.

.

.

.

H E L L O  G I R L S

.

Mässing är helt rätt i vårt hem! Som ni vet så har jag tidigare försökt att ta in koppar i vårt hem. Kanske bara för att det var en fluga för något år sedan som man försökte att gilla det också. Jag gillar svart/vita hem. Men nu har jag hittat den färg som jag vill bryta med hemma hos oss och det är mässing. Mässing känns lite robust på något vis. Detta är min första mässing sak som jag sätter upp i mitt hem och mer mässing kommer att få flytta in. Denna lampan är toooooooooook snygg och enkel i sin design, passar i dom flesta hem. Gillar den påkostade retro tygsladden som är på 3 meter. Den kan man vira lite slarvigt så den blir en konst i sig. Jag läste någon stans en gång, jag tror att det är Ernst som har sagt och skrivit det. – I det enkla bor det vackra. Och det passar in på denna lampan!

.

Men jag måste bekänna en sak. Jag har faktiskt gått och köpt en koppar stekpanna här om dagen på ICA Maxi. Jag hörde från en vän att den stekpannan hade vunnit i flera tester. Nu skall även fru Karma testa denna. Jag återkommer om resultatet!

.

Nu tar vi tag i dagen vänner!

KRAM

 

7 thoughts on “SNYGGASTE LJUSKÄLLAN

 1. Eddie says:

  Kan jag bara mejla dig då? Ska sälja lägenheten. Det är lite omodernt inrett. Min syster tipsade mig om din blogg, Gillar din svartvita stil.Jag finns i Jönköping. Hälsn Eddie

  • roomofkarma says:

   Kan tänka mig det, att mässing blir stor 2015. Det har du koll på nu när du håller på att starta upp din butik.
   Den kommer bli den bästa, med dig som inköpare. Du har god smak min vän!!!!!!!!!!!!!

   Kram CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *