VÅRT SOVRUM

VÅRT SOVRUM

 

VÅRT SOVRUM

 

En dagens sköna vinter kofta från Vintage By Fe.

.

.

.

T j i n g

Idag får ni titta in hos mig i mitt sovrum. Jag har just dragit upp mina persienner och knäppt några tidiga morgon kort från en grå mulen småstadsmorgon. Jag sitter just nu vid min dator med en stooooooor kopp chai te, vilket har blivit mitt måste för att komma igång på morgonen.

.

Åhhh vad jag gillar dessa långa linne gardinlängderna i vårt sovrum. Det är en viss hotellkänsla över dom. Jag köpte dom på Hemtex. Dom är tre meter långa så dom går från tak till golv.  Till det har jag enkla rullgardiner från Ikea. Det är enkelt och klassiskt och håller i alla år. Jag har faktisk samma uppsättning i vårt kök. Ett tag hade jag bara dessa rullgardinerna från Ikea. Men kände då att det kan blir för kalt och kallt eftersom vi har både vita väggar, tak och golv. Då kan det behövas lite textiler som mjukar upp rummet. Det behöver nödvändigt vis inte vara i någon färg, utan bara ett mjukt material som linn. Jag har ju även tagit in lite mattor den sista tiden som ni sett här på bloggen. Det mjukar också upp ett hem nu på vintern.

.

abba

 

 

VÅRT SOVRUM

 Made by roomofkarma (info kommer ).

.

.

Nu måste jag rusa!!

KRAM

14 thoughts on “VÅRT SOVRUM

  • roomofkarma says:

   Info kommer. Jag har så himla mycket att berätta om just denna kudde. Så det får nog bli ett eget inlägg eller en film ang det:)
   Jag återkommer lovar!!!

   Kram CC

 1. Therese says:

  Älskar din stil vännen och älskar kanske ännu mer att du tänker hållbart.

  Den typen av gardin hade jag också i mitt förra hem, enkla tygstycken från tak till golv men som gör så mycket ändå. I nya hemmet har jag ju ännu mer vit basinredning men med lite beige färgklickar för att mjuka upp det. Gardinerna i sovrummet ska nog snart få komma upp igen.

  Kram

  • roomofkarma says:

   Ja här mjukar jag upp det med min nya favorit färg mässing. Eftersom basen är vit med lite svart så kan här också behövas mjukas upp en aningens! Visst är gardinerna underbara?!.
   Kram CC

 2. Eva says:

  Hej! Fina bilder på ditt hem som vanligt. Följer dig dagligen men är dålig på kommentarer. Men jag gillar din blogg skarpt 🙂 Jag tycker din kudde är fantastiskt fin och passar bra i ert hem. Visst går den i blåtoner? Matchar fint ihop med svart & vit inredning. Kram

  • roomofkarma says:

   Ja, kudden är lite blygsamt blå. Men det är en variant av grå kan man kanske kalla det?!.
   Den blir lite isigare i tonen. Jag kommer blogga mer om denna kudde, lovar!
   Kram CC

 3. Linda Bo says:

  Så snyggt så jag vet inte vad!! 🙂 Kul med inredningsbilder,mer sånt önskas. Du har god smak fru Karma. Kram från Borås

 4. Linda Bo says:

  Man dör ju aningens när man ser din hall. Jag tycker du har så fin inredningsstil! Vad heter du på instagram? Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *