skummeslövsstrand

skummeslövsstrand

 

 En plats i solen

.

skummeslövsstrand

 

 

 H E L L O

.

Har ni någon plats där ni samlar energi. En plats som ger er ro för både kropp och själ?

Vi åker till Laholmsbukten. Det är en oändlig lång strand där man kan köra både bil, mc, rida häst eller bara sitta och njuta med en kopp kaffe. Våra flickor brukar vilja ha med sig cyklarna dit för att cykla i vattenbrynet. Ljuset är fantastiskt här nere. Vi hittade denna plats för många år sedan. Det var sommaren 2006, samma år som vi gifte oss. Vi har så himla många minnen här ifrån genom åren. Och alla minnena är ljuvliga. Allt från att vår lilla docka har druckit ur sin nappflaska sittande på sanddynor och tittat ut över havet. Till att hon har åkt barnvagn på denna strand. Nu mera cyklar hon här i vattenbrynet. Man kan konstatera att åren går fort när man ser på sina barn.

Förra helgen tog vi hit våra goa vänner familjen Hollander för att dricka kaffe i solnedgången på väg hem från vårt älskade Skåne. En bättre avslutningen på en fantastiks helg kunde man inte få.

 

skummeslövsstrand

 

663

 

 Vår lilla äppelskrutt älskar verkligen att cykla här.

656.

.

Kram/Carola

tii.majl - kopia

 

6 thoughts on “skummeslövsstrand

 1. home2tiny says:

  Förstår att du har förälskat dig i platsen, jag har varit där ofta genom åren, har ju inte så långt att åka. Men min absoluta favoritplats på jorden, där jag hämtar kraft och energi är Haverdals strand och skog, bara någon kilometer från mitt hem. Där finns också en mysig småbåtshamn och jag kan promenera längst kusten både söderut till Tylösand eller norrut mot Falkenberg. Ett tips om du har vägarna förbi i sommar, finns också en camping (som jag inte vet så mycket om) Kramisar Tina

  • Carola says:

   Jag har nästan förstått att du bor i trakterna?!. Jag åker faktiskt rätt ofta hit skall du veta. Men jag har aldrig varit i Haverdals strand, kanske skall lägga det på minnet? Det skall jag kolla närmare på i sommar. Det är ju inte så långt bort häller. Tack för tipset!

   Kram Carola

 2. tina says:

  Det finns så många fina platser, man de platser som man återkommer till och där man skapar minnen, får en stor plats i hjärtat!
  Förstår att denna plats är just en sådan! Kul att få följa med till dina smultronställen här på bloggen!
  Fin dag till dig!
  kram tina

  • Carola says:

   Vad roligt att du gillar att jag bloggar om våra utflykter hit och dit. Jag har så många smultronställen. Men dom flesta ligger neråt i landet. Men i sommar kanske det blir ändringar på det? Då blir det Gotland och Stockholm ♥

   Kram Carola

  • Carola says:

   Hit skall du åka någon gång om du har vägarna förbi i sommar! En plats för själen. Skulle nog passa dig sötnos ♥

   Kram Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *