NIPPRIG 2015 Fåtölj, natur

NIPPRIG 2015 Fåtölj, natur

 

NIPPRIG 2015 Fåtölj, natur

Fåtölj Nipprig, natur. Formgivare: Nike Karlsson. Pris 399 kr.

.

.

.

Att tänka hållbart och inreda med förnyelsebara naturmaterial är en trend som inte går ur tiden. Fredagen den 27 mars, släpptes den tillfälliga kollektionen NIPPRIG, ett kreativt designsamarbete mellan IKEA och lokala producenter i Indonesien och Vietnam. Det stod klart och tydligt att (NIPPRIG är en tillfällig kollektion som finns i begränsad upplaga fr o m den 27/3). Så jag tänkte att här får man nog var på plats. Jag åkte till Ikea samma dag som de släppte kollektionen. Dock så var jag inte där vid öppning utan runt lunch tid. Och då var denna fåtölj ovan helt slut såld, tyvärr!

.

Jag kan inte få den ur mina tankar riktigt. Jag undrar om det är någon utav er söta läsare som vet något om denna kollektionen? Kommer det påfyllning?

.

.

Kram/Carola

tii.majl - kopia

6 thoughts on “NIPPRIG 2015 Fåtölj, natur

 1. Jag har också velat haft saker från denna kollektion, men på vårt varuhus verkar de inte haft något från Nipprig, så man ska nog ha haft en himla tur om man hittar en sådan fin fåtölj. Du får kolla alla varuhus i sverige.
  Kram helena

  1. Jag har hört mig för lite och det verkar som så att dom knappt hade inne vissa saker sägs det. Några varuhus hade inte mer än tre, fyra saker ut av varje vara? Låter konstigt!

   Jag har suttit och kollat runt på varje varuhus i Sverige nu. Och nix, den finns inte någon stans:( Man skulle nog ha varit där vid öppning helt enkelt?!.

   Stor kram Carola

 2. Nipprig är en specialkollektion och tyvärr säljs den bara på vissa av Ikeas varuhus och via nätet. Här i Stockholm var flera av artiklarna slut på några dagar tyvärr.

  1. Jag såg det nu när jag letade.
   Jag får nog vara snabbare nästa gång. Jag kommer stå på låset när dom öppnar i Göteborg:)

   Kram Carola

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *