Sandviken och Barndomsminnen

512

 

509

 

 Tjingeling

Här har ni min barndom om somrarna. Nu är vi tillbaka till 80-talet vänner. Då jag tillbringade mina somrar här hos min farmor och farfar som bodde här i Sandviken på Öland. Just här gick jag som liten flicka upp till tonåring, och plockade stenar vid denna hamn. Att hitta den perfekta vita lite glittriga stenen var mitt stora äventyr om somrarna:) I dag 35 år senare återvände jag med mina barn och gör precis samma sak med dem. Det värmer  i mitt hjärta! Jag kom ihåg hur jag badade, jag kom också ihåg att det oftast var kallt i vattnet men jag badade ändå. Ibland var vi här på vinterhalvåret då det var novemberlov, jullov och sportlov. Men då blåste det rätt mycket här på denna ön. Men jag var ofta nere vid havet ändå.

 

 

522

 

 Mina två älskade tårtsmulor, systrarna C

.

550

 

Min lilla visar sina fynd.

.
528


555

 

Önskar er alla en fantastisk dag!

Kram/Carola

.

.

.

Psst!! Kikar in lite senare här idag med en ny fin fin tävling, missa inte det!

.

.

6 thoughts on “Sandviken och Barndomsminnen

 1. Mian på Finaste mattan says:

  Här hänger vi minst en gång varje sommar. Djupvik, Äleklinta, Sandvik. Badar, bygger stentorn och njuter av de fantastiska vyerna. I somras var det 23 grader i vattnet. I år är det väl minus 23? Synd att restaurangen med utsikt över hamnen stängde i Sandvik, vi åt där sista dagen. Jättegott! Kanske ngt nytt öppnar igen… eller har öppnat redan. Ska nog kolla det… : )

  • Carola says:

   Men vad roligt. Det finns fler som upptäckt denna lilla idyll på Öland. Ja den vackra restaurangen var nedlagd. Vilket läge den hade. Men det är väl svårt att få den till att gå runt på vinter halvåret? Men ett guldläge på somrarna. Har du ätit i kvarnen någon gång, lufsa? Den är magisk där! Kul att höra att det finns fler bland er läsare som har varit i vackra lilla Sandviken:)
   Stor kram Carola

 2. Katarina says:

  Men ååå vilka underbart vackra bilder och vad mysigt att ta barnen dit där du har så starka minnen.
  Å vad spännande med lägenheten…åååå så skoj att få vara med o bestämma…
  Å fräscht med sprojlans nytt!
  Å Öland….nu längtar jag tillbaks dit… sååå himla fint!
  Ha en fin helg!
  Kram Katarina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *