Helt plötsligt händer det & en vinnare presenteras

0227777

 

0257777

 

05877

 

 För er Leopardälskare, så kan ni hitta dessa supersköna och söta sandalerna här.

.

03077

 Mina nya söta anteckningsblock kommer från SMååLAND ♥ 

.

.

.

Idag är jag pirrigt glad i magen då jag sitter och planerar mitt/vårt nya hem som byggs i vintern/våren 2016. Det är en lägenhet som byggs centralt i vår lilla småstad. Jag är ingen husmänniska då jag föredrar frihet och vill kunna resa bort så ofta som finns tillfälle för när vi har ledigt från jobb och skolan vill säga. Vi har talat om att köpa hus många gånger när barnen var riktigt små, men vi kom hela tiden fram till att vi inte vill lägga vår fritid på att klippa häckar, klippa gräsmattor och måla på huset. Vi vill känna oss fria och kunna resa vart vi vill, när vi vill och vara borta så länge vi vill. Där med så har vi satsat på att vara rika på tid. Men det säger inte att vi inte gillar att inreda vårt hem. Vi bor för trångt idag, men har trivs här så himla bra så vi har inte velat flytta ändå. Eftersom jag är en gammal dekoratör/inredare så har jag med många kreativa knep kunnat utnyttjat varje vrå i detta hem. Men nu är vi på bristningsgränsen. Och har känt de sista året att vi måste hitta ett nytt boende. Men inte riktigt velat på samma gång då vi trivs så himla bra här där vi bor idag. Men helt plötsligt händer det! Jag får ett telefonsamtal om en drömlägenhet som skall byggas i vinter/våren 2016 och den kan bli våran om vi vill. Överlyckliga har vi tackat ja, och nu sitter jag här med ritningar och inredningstidningar och drömmer mig bort. En nybyggd lägenhet innebär att jag kan välja vitvaror, kakel, skåpluckor mm men ändå vara fri som en fågel utan en massa tidskrävande hus och trädgårds arbeten. Detta passar vår familj väldigt bra!

.

Innan jag drömmer vidare om möbler och inredning i vårt nästa hem så vill jag presentera en vinnare i tävlingen tillsammans med Lakritsfabriken, där ni tävlade om att vinna två paket av deras Liquorice Sticks Chocolate Glazed Polka. Vi säger stort grattis till:

  Annika Jonsson (som tävlade den 9 juni)

 

 

Tack till alla som ville vara med och tävla & ha en trevlig kväll allihop!

Kram/Carola

10 thoughts on “Helt plötsligt händer det & en vinnare presenteras

 1. Lena - gott för själen says:

  Men vad roligt! Grattis! Jag vill också bo i lägenhet inom en rätt snar framtid. Som sagt, det kräver lite energi att ha hus. Visst är det ju underbart med poolen och att kunna gå ut och sätta sig i morgonrocken o s v. Men ändå.

  Kram Lena

  • Carola says:

   Bor ni i hus nu? Hus är nog väldigt skönt när man har små barn som bara kan springa ut på studsmattan och leka i det gröna. Men allt har en baksida. Så man får väga upp vad man vill och vad man behöver. Livet förändras och behoven där med. Vi är människor som vill ha frihet och vi har byggt upp livet efter det så vi skulle nog bli galna av att ha en massa måsten som hänge över oss? Detta kommer bli bra!

   Stor kram Carola

 2. Therese says:

  Men vad roligt och spännande! Och det här är ju lite komiskt för i höstas signade jag upp mig på ett nybygge här i vår lilla stad, en fin gammal skola som ska byggas om till lägenheter med gigantiska fönster och helt sjuk takhöjd. MEN så blev jag senare väldigt fundersam då det inte alls är någon bra investering i en vad som känns som döende liten stad tyvärr. Lycka till med ert roliga projekt!

  Kram

  • Carola says:

   Oj det låter spännande. En gammal skola låter som drömboendet. Liten döende stad kan vara ganska rofyllt också om man har näta till en större stad vill säga.
   Kul att höra från dig då jag gillar dina kommentarer och tankar. Roligt att höra vad som händer i ditt liv osv. Kommer du till Göteborg i sommar?

   Kram Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *