Myggjävlar – sponsrad video

502

 

497

 

475

 

 Älskar du ljumma sommarkvällar? Men hatar att bli sönderbiten av mygg? Att ströva runt i vacker natur och fotografera är det härligaste som finns. Det är inte många månader på året här i Sverige som vi kan njuta ute i våra trädgårdar eller naturen. Därför vill vi vara ute så mycket som det går. Och då vill vi inte bli uppätna utav ”myggjävlarna”:).

Här på dessa bilder strövade jag över allvaret på Öland. Det var en spännande naturupplevelse.  Jag fick fotat en hel del blommor och djur som vi inte har hemma. En bit utanför Borgholm stötte vi på Kameler, ja ni läste rätt KAMELER. Hur galet är inte det?:). Men det var minst sagt spännande naturupplevelse för både mig och barnen. Men sedan så stötte vi även på de där myggen som vi har hemma också. Fast här var de mycket fler och större! Så nästa gång jag besöker Öland eller åker till områden där det har mycket mygg så kommer jag ha med mig medel mot dem.

 

 

Inlägget är sponsrat

.

Nu skall jag ta och redigera lite naturbilder från vår resa.

Ha en fin kväll!

Kram


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *