Tävling – MIG det goda livet

004111

 

01111111

 

20510276-origpic-75db54

 

Detta är spelet för alla som gillar det goda livet och vill ha guldkant i tillvaron. Här finns 780 aktuella, intressanta och roliga frågor om mat, dryck, kök, sällskapsliv, vett och etikett, resor, hälsa och njutning. MIG – det Goda Livet är lätt att ta med och du kan spela överallt. Utmana dina vänner på resan, i bilen, på flyget, på utflykten eller hemma. Frågorna är indelade i kategorierna: Mat & Kök, Dryck & Sång, Vett & Etikett, Gott & Blandat och Liv & Hälsa.

.

Idag startar jag en tävling tillsammans med företaget Playmig. Där ni har chansen att vinna ett sällskapsspel MIG – det Goda Livet. 

.

.

Så här tävlar du:

.

.Det enda ni behöver göra för att delta i tävlingen är att svara på frågan: Vad heter ett utav Playmig´s andra spel.
.
Ni hittar svaren här.

.

OBS! Ni behöver inte ha någon blogg för att delta i tävlingen – alla läsare är välkomna att delta. Bland de rätta svaren kommer vi att dra TVÅ VINNARE. Uppge bara ert namn i kommentarsfältet nedan samt svar på frågan. Tävlingen pågår i två veckor fram till och med 10 Juli kl 22:00
.
.
Lycka till!
.
Kram/Carola

20 thoughts on “Tävling – MIG det goda livet

 1. Jona says:

  Fotbolls-MIG finns hos Playmig. Tävlar gärna om ett spel. Ha en underbar helg! Här är storm IGEN! Men det sägs att solen eller i alla fall värmen kommer typ på onsdag! Då blir det bada!! Kramar Jona

 2. Carola Erdestål says:

  Hejsan !

  MIG Fotboll är ett annat spel som Playmig har i sitt sortiment

  Deras spel är roliga tycker jag skoj när man får lära sig både det en och andra samtidigt som man har roligt tillsammans. MIG det goda livet skulle vara trevligt att spela en kväll tillsammans med goda vänner. / Vänligen Carola

 3. Hedda says:

  MIG- Explorer
  Härligt med ett frågespel, en ljum sommarkväll på kolonilotten där varken tv eller internet finns. Vi har spelat en hel del kort 😛

 4. Sandra Börjesson says:

  Mini-MIG är ett av spelen i MIG-familjen. Vi älskar MIG och skulle gärna vilja ha Det Goda Livet – MIG 🙂

 5. Lars says:

  Hej Hej

  Det finns också Mig-fotboll, och eftersom jag är en fotbollstokig kille med hjärta för familjen hade det varit roligt att överraska mina små busar med detta roliga spel.

  Ha nu en trevlig sommar.
  Lasse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *