VITA HEM

 

 

 

 

 

 

Toodeloo från en tidig småstad!

Vaknade här hemma av ett fantastiskt ljust sken. Solen strålar in mellan persienerna och jag förstod genast att det kommer bli en fantastisk sensommar dag idag. Att ha ett hem som har både golv, väggar och tak i obruten vit gör ju att det är riktigt ljust hemma hos oss om dagarna. Vilket är underbart!

Idag stod jag bakom min Canon tidigt i morse och funderade på ett erbjudande som jag fick här om veckan. Det var ett erbjudande som smickrade och gjorde mig mycket glad! För några veckor sedan så fick jag ett mail från SVT. Det är ett  program som kommer att spelas in nu i höst, som handlar om inredning. Och jag fick frågan om jag ville delat i detta program.  Och jag svarade JA. . Programmet låter jätte kul!! I detta tv program skulle ett helt tv team komma hem och spela in från mitt hem. Och jag svarade först jag, utan att tänka på mina jätte fula skåpsluckor. Vänder mig sedan om i köket efter att ha svarat ja, och tittar på mina skåpsluckor och tänker, HJÄLP!!!! Tänker i några dagar och återkommer med ett nej, det går inte att spela in från mitt kök. OMG, gjorde jag rätt som tackade nej?!. Men jag har faktiskt tipsat SVT om ett annat hem hos en god vän som jag tror skulle vara fantastisk intressant att spela in hos. Vi får se vad det blir med det i höst?!. Jag håller tummarna ♥ 

Nu måste jag rusa …………….

Ha en fin dag!

KRAM

One thought on “VITA HEM

  1. helenasenklavardag says:

    Oj vad spännande. Vet du jag tänkte samma sak när jag tackat ja till ett tidningsreportage hos oss. Hjälp våra fula köksluckor, fotografen kommer ångra att hon kom hit, men det gjorde hon inte. Nu ett år efter så är luckor och golv vita. Det kommer bli superspännande, du måste tala om hur det går.
    Kram Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *