HÖSTLOV PÅ LEGOLAND

 

HÖSTLOV PÅ LEGOLAND

HÖSTLOV PÅ LEGOLAND

HÖSTLOV PÅ LEGOLAND

 

 

 

 

 

 

Godkväll Bloggisar!

Nu har hösten dragit igång på riktigt. Alla aktiviteter och sporter har startat för barnen och det är som man aldrig har haft någon semester. Men då har jag ett tips till er med barn mellan 0-14 år. I år kommer Legoland att ha öppet i höst den 11.-19. oktober då LEGOLAND fira Halloween.  Under höstlovet vimlar det av spöken, häxor, vampyrer, jättespindlar och monster på LEGOLAND. Visst låter det super spännande! Något att se fram emot i höstmörkret.

Vi var och besökt spökhuset ” Ghost – The Haunted House. Och tro mig jag var livrädd!! Och då menar jag inte inne i självaste spökhuset. Det var ju lite mysigt med dinglande lampor och lego råttor mm. Men chocken kom när jag/vi skulle ut ur huset. Jag hade inte läst på i vanlig ordning om vad som hända skulle i detta spökhus. Utan jag glatt gav mig in här med hela familjen. Det var en liten kö när vi skulle ut och det stod en vakt som släppte in oss genom en dörr. Spännande tänkte jag, hihi. Oj, när jag klev över tröskeln och såg en massa stolar på rad. Vid höger sida stod ett bord där man skulle lägga av sig alla lösa föremål samt sin handväska. Inte ens då förstod jag att det skulle bli åka av. Jag satte mig glatt i stolen vid min stora dotter, på andra sidan satt Daddy och min lilla Docka till dotter. Sedan så händer det! Dom föll ner en säkerhetsbåge över oss alla som sitter på rad. OMG tänkte jag och höll andan. Tittar mig omkring lite förskräckt och tänker, men hur läskigt kan det vara?? Mitt Socker som är en vågad tjej har ju fattat för längesedan och förstod att nog kommer mamma få hjärtstillestånd. Och jag säger bara vilken resa det var. Rakt upp i taket for vi och rakt ner i backen igen, upp och ner igen. Ja, om jag skall vara ärlig så minns jag inget av den resan. Jag är en fegis när det kommer till karuseller mm. Jag borrade ner mitt ansikte i Sockrets arm och blundade så hår jag kunde. Och sedan var det över. Alla i familjen ropar av förtjusning, – Gud var roligt. Nästa – Vad skönt det var, och till sist så säger min lilla tjej på 6 år – mamma, kan vi åka den igen?!. Sedan tar jag mig ut ur huset. Och då möts jag av en gapskrattande stor dotter som nästan ligger dubbelvikt på backen av skratt. Hon pekar nu mot en tv ruta med en bild som skall föreställa mig. Man ser bara en kropp utan huvud för den har jag gömt under Sockrets arm. Alla andra som sitter runt mig ler och skrattar helt underbart. Men jag kan berätta att jag åkte en gång till faktiskt. Och denna gången var jag lite tuffare. Jag tittade fram lite då och då, hihihi. Barnen stoooooor älskade spökhuset!

Men att åka hit under höstlovet och fira Halloween tillsammans med alla vampyrer, häxor och spöken måste vara en dröm för alla leksugna barnfamiljer!

 


HÖSTLOV PÅ LEGOLAND

 

HÖSTLOV PÅ LEGOLAND

 

OMG, Här serverades det människohuvud på silver fat.

 

HÖSTLOV PÅ LEGOLAND

 

HÖSTLOV PÅ LEGOLAND

 

HÖSTLOV PÅ LEGOLAND

 

 

 

r kan du boka dina biljetter till LEGOLAND.

KRAM

Psst! Mer bilder från Legoland ser du under fliken Legoland på höger sida. Där har jag bilder från Legolands hotell mm. 

One thought on “HÖSTLOV PÅ LEGOLAND

 1. Laila Söderblom says:

  Tack för ett grymt bra tips för mig och mina små maränger! Du är en stor inpirationskälla med dina fantastiska bilder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *