RÄKFROSSA & POPPERS PINGVINER

Fredagsmys med färska räkor, aioli med chilli/lime och ett glas rött.

Tjing!

Nu har vi köööört fredagsmys med sessorna så det ryker om det. Tillsammans så såg vi denna här filmen – super roligt familje film, dagens tips till er alla småbarns familjer. Fredagarna är så mysiga när hela familjen är samlade i soffan och hela helgen ligger framför oss. Bästa dagen på veckan!

Till efterrätt så åt vi färska jordgubbar och lättvispad grädde – mums!

Här hemma har vi just nattar våra sessor. Så nu ligger jag i soffan med lappen i knät och sippar på ett glas rött med fötterna på bordet.
Idag har jag varit en heldag med Dockan och Lotta Potta nakenvovve i Göteborg. Vi har shoppat, fikat och minglat på stan. Dessutom så har vi varit på återbesök på djursjukhuset. Tagit lite prover på örat och lite annat smått och gått. Hem fick vi en påse med lite nytt shampoo och balsam för hennes små torra hud. Vi har just badat henne i det och den verkar jätte bra för henne & hennes känsliga mjuka hud:)♥
Jag har lite pics från dagensom var. Men orkar inte tömma kameran nu. Så jag återkommer med bilder från dagen som var i morgon.
Ha nu en fin kväll med era nära och kära!

KRAM

5 thoughts on “RÄKFROSSA & POPPERS PINGVINER

  1. Room of karma says:

    Hej Elena!

    Den är torr, kraftig och mycket mogen i smaken. Inget spritig alls om du förstår vad jag menar. Den är len och mjuk. Smak av vanilj, choklad tycker jag. En riktig favorit – Jag rekomendera dig den verkligen!!

    Ha en fin kväll!
    kram CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *