NOT LCHF

Gårdagens Amerikanska tårta på NK.
Hej Sweeties!

 

Men wow, här vaknade vi just till liv av att solen strålade in genom gardinerna – vilken härlig morgon! Tänk att vi redan kan damma fram våra vårjackor och njuta på ute serveringarna igen:) Igår så var hela Göteborgs restauranger/fik fullsattta på ute serveringarna.
Men jag och Dockan besökte ju så klart vårt favoritställe i Göteborg – NK:s Amrikanska fik. Där vi även brukar köpa vårat favoritgodis Jelly Belly med körsbärs smak, Jammy! Här finner du även annat godis och dricka med körsbärs smak. Amerikanarna är ju mycket för körsbärs smak och det är jag och mina barn också! Vi planerar att åka över till USA nästa år när Daddy fyller hämna år. Och vi har redan börjat prata om den resan hemma med flickorna. Och vet ni vad vår stora kallar den resan för – Mat resa. För hon planerar redan nu allt hon skall kunna köpa med körs bärssmak, hihi.
Japp, här kommer ni på mig, va?! Nope, detta är ingen LCHF kost! Men ack så gott. Ibland får man göra undantag:)!

& Dr Pepper – Godaste amerikanska drickan!

Om ni kolla in bilden lite nogare.( I glasrutan under dörrhandtaget) Så kan ni se en liten Docka som håller mammas IPhone i handen och tar kort mot sin mamma ”ME”. Så liten hon ser ut här, min lilla pluttis.

Stötte på denna söta tjej på stan igår. Stannade henne för att berätta att jag gillade hennes frisyr. Och frågade dessutom om jag fick ta ett kort på hennes fina hår. Men först stod jag en liten stund och titta på snyggingen. Och funderade på hur jag skulle lyckas memorera denna snygga frilla. Sedan fundera jag på om jag skulle kunna med och fråga en vilt främmande människa om jag fick fota henne:) Varför är man så feg ibland och inte vågar gå fram och berömma en snygg människa och fråga var dom har köpt en fin jacka som ex eller att hon var så fin i håret så att jag ville fota henne för att minnas frillan. Men efter att stegat fram och berömt hennes hår och fotat henne så var jag riktigt nöjd. För om jag någon gång skall klippa mig till en ny frisyr så blir det nog till denna snygga frilla här.
Liten Docka står och dagdrömmer om denna fina skåp i skyltfönstret utanför Grandmas. Butiken som liten Docka älskar!

Oj oj klockan går …………. Time to go …………

Önskar er en amazing dag – Så ses vi lite senare!

KRAM

8 thoughts on “NOT LCHF

  1. Anna at Amerikana says:

    Åh, vad roligt att planera AmerikaResa!! Jag absolut ÄLSKAR Amerika;) Ska bli roligt att höra var ni åker och gör! KRAM!! (ps. om du som jag älskar Cherry smak, så måste du köpa Twizzlers Cherry NIBS godis. Det är så gott! Och Hersey Kisses Cherry Cordial – choklad OCH Cherry!! Så gott!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *