DET BLOMMAR HOS MIG I KVÄLL

Det blommar hos mig i kväll! Älskar vita Liljor – underbart.  Men det är rackans vad blommorna slår ut fort. Igår var dom bara knoppar och i dag så är dom i full blomm, som ni ser här:)!
Välkommen 1 Mars.

Idag kör vi Myyyyyyyyyyyys torsdag!
Här hemma har vi just avsluta en mystorsdag med hämt Pizza och för mig som kör Lchf så har jag tryckt i mig en kebabb talrik utan pommes:) Det är ju grym att gå på Lchf. Man kan ju till och med äta junk fooooood:)♥ Utan promlem! Och till det så såg vi på gamla avsnitt av Solsidan – I love Freddan i solsidan. Vi låg i en hög alla 4 + Lotta potta nakenvovve i soffan och garvade tillsammans. Det är sådanna enkla kvällar som är det bästa stunderna i livet. eller hur!Tänk att det redan är första mars idag. Wow, vad tiden går fort! Men samtidigt så är det jätte skönt att det redan är vår ♥! Och aldrig har det varit så varm i slutet av feb och början av mars som det är nu, sägs det. Men det passar mig fint!
Nu skall jag ta och kika runt här på lite sköna netbutiker och bloggarbloggar. Några av mina favorit netbutiker finner ni i min vänstra kant här på RofK bla.
Ha det bäst tills vi ses igen!
KRAM

7 thoughts on “DET BLOMMAR HOS MIG I KVÄLL

  1. Anonymous says:

    Hej!
    Jag börjar mer och mer gilla din blogg 🙂
    Synd bara att du ler så sällan på dina bilder :))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *