Tips, Primeboots på rea

Tips, Primeboots på rea

Vårens snyggaste boots från Primeboots Kvinna Alyssa.

.

Tips, Primeboots på rea

.

 

Hej

.

Fick ett mail här om dagen att det var rea på Primeboots hos eshoes. Ville hoppa in här på bloggen och tipsa er om detta. Det är bra kvalitets skor. Vilket också har en prislapp där efter. Men jag brukar slå till när dem är på rean, vilket det är nu så missa inte detta. Mina favoriter är klart dem övre, vilket skulle vara super snygga till våren! Men det finns flera modeller att välja på deras sida just nu.

.

Jag har hållit på med inredning de sista veckorna eller snarare månaderna så jag har inte uppdaterat min garderob alls de senaste månaderna. Vilket det börjar bli hög tid för nu. Vår kläderna börjar ju droppa in allt eftersom under februari månad, vilket är härligt! Jag behöver både skor och kläder känner jag haha.

.

Vi ses

Kram/Carola

.

One thought on “Tips, Primeboots på rea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *