Hemma på bygget

Hemma på bygget

.

Hemma på bygget

.

Snyggaste diskhon, utan någon kant:).

.

Hemma på bygget

 

Hemma på bygget

 

Hemma på bygget

.

Matplatsen

.

Hemma på bygget

Här nere har vi vardagsrummet.

.

.

 

God kväll!

.

Mår ni bra alla fina bloggisar där ute?

Här har vi full gång med bygget. Nu är det inte klart alls men jag tänkte att vi kunde visa lite bilder på hur det ser ut idag. I eftermiddags var vi inne och lämnade vår spishäll till byggarna i vår lägenhet, och då passade vi på att knäppa några bilder. Nu börjar det bli mer verkligt för våra två tjejer att de skall få nya rum. Vår stora tjej har gjort några skisser under dagen på hur hon vill möblera sitt rum. Där kommer jag nog inte kunna bestämma lika mycket som jag gjort tidigare haha. Men den lilla har jag stort hopp på, vi får väl se. Tjejerna börjar bli stora och det innebär att de har egna starka viljor. Men jag har fler rum att inreda:)!.

.

Nu blir det lite mys med ett glas vin och lite ostar framför min nya favorit serie Black widows på tv3. Herre vad bra den är!

.

Kram/Carola

.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *