PREMIÄR PÅ LEJONBERGETS JULBORD

Följ med mig in på Lejonbergets julbord!
Toodeloo!
Igår så var vi hela familjen på premiär julbordet på Lejonberget i småstaden. Wow, vilket  härligt ställe att äta julbord på. Vilken miljö.!Vi satt i ett skyddrum i ett berg mitt ute i skogen, långt ner under marken. Ni kan tro att det var spännande för våra små sessor.

Här ser ni Peter Andersson. Han är bland annat medlem i ”Swedish Barbeque Team och har varit ute i Europa och tävlat i VM. Maten var super god. Och deras Jansson kan man dö för:)! Och att han var duktig på allergier och barn. Vilket kändes tryggt för oss som är småbarnsföräldrar med allergi barn. Han talade verkligen om för barnen och visade runt dom bland alla grytor & kastruller och berättade för dom vad dom kunde äta osv. Sockret gav kocken 10 poäng av 10 möjliga! Hon sa till och med att ”Peter Kock” var den snällaste, duktigaste och trevligaste kocken hon någonsin har träffat:)! Och jag kan bara hålla med!!

  

Det var en magisk stämning med alla stora kandelabrar som stod och bran i alla hörn.

Här i berget satt vi och åt julbordet = mums;)!

Denna långa och magiska gång leder oss in till och från salongen (skyddsrummet) där vi åt maten. Riktigt pampigt, flått och mycket annorlunda.

Och det råa fanns allt kvar bland all galmor också – en härlig mix.

Lite mingel kort från premiär kvällen på Lejonberget!
Jag rekommenderar verkligen denna trevliga restaurang upplevelse som ligger mitt i ett berg. Det är ett verkligen minnesvärd middag tillsammans med era nära och kära. Vill ni läsa mer om Lenonbergets  historia eller boka julbord. Så klicka in er här. 
Här hemma har vi just ätit värdens godaste saffransgryta. recept kommer inom kort ……….

Ha en en riktigt mysig första adventsdag!
KRAM

11 thoughts on “PREMIÄR PÅ LEJONBERGETS JULBORD

 1. annixen. says:

  Ser ut och vara ett fantastiskt ställe. Så kul med bloggsfären att man får ta del om nya platser och tips runt om i landet!

  Kram!
  a.

 2. Anonymous says:

  Hej hej… väntar på receptet på saffrans-grytan… ska ha gäster på lördag… kanske det kan passa att bjuda på då…

  Härliga blogg du har!!!
  Kram Johanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *