RECEPT PÅ MIN GODA SAFFRANSGRYTA ♥

Mina favorit formar från Le Creuset. Här i kan man krydda lite extra i var sin potionsform. Jag pressar i lite extra vilök i min:)!
Godkväll bloggisar!
Här delar jag med mig lite ur mitt recept ur huvud:) Jag är en konstnär och i denna familj finns det inte många recept som finns nerskrivna. Utan jag lagar mat på kännsla. Det är mina smaklökar som styr mig. Jag anser att matlagning är en konst! Men här har jag gjort mitt ytersta för att få ner grunderna i receptet. Jag med familjen åt denna goda gryta hemma hos våra goda vänner Stockholmarna en kväll. Men jag har lagt till Saffran och mycket mer vitlök:) Och Saffran lägger man i efter tycken och smak så klart.

Så här ser grytan ut ……….

Vill bara tillägga att jag har gjort en exakt samma recept fast jag har bytt ut kycklingen mot scampi samt krossade tomater och lite chilli. Och den var ljuvligt ♥ Det är bara fantasin som sätter gränser i köket.
Lycka till med receptet alla fina bloggisar. Är något oklart så maila mig bara:)! 
Vi ses i morgon.
KRAM

10 thoughts on “RECEPT PÅ MIN GODA SAFFRANSGRYTA ♥

 1. Room of karma says:

  Åhhhh Mita då har du missat något:)! Att ha saffran i fisksoppa är ett måste! Det skall du testa. Jag har en god glass som jag gör i glassmaksinen med saffran i också. Jag älskar att leka med smaker ute i köket. Skriv till mig nästa gång du skall göra en god fisksoppa så ger jag dig ett bra recept!

  Ha det bäst!
  kram CC

 2. A House With A View says:

  Verkar helsmaskigt!!! Ska testas, kycklingen finns hemma redan men de andra ingredienserna får jag handla i morrn 🙂 Tack för receptet!!! Alltid kul att prova något nytt!!

  Kraaaaaaaaam aka

 3. Enkel stil says:

  Såg ju gott ut.Det här ska jag prova nu när vi får långväga besök av min svåger. Alltid roligt att testa något nytt.Tack för tipset.
  /Anita

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *