SEN FÖRSTA ADVENTFRUKOST

Tjing!
Wow, idag är vi riktigt trötta här hemma. Och ute blåser det storm och regnar. Dagen är gjord som för en filmmaraton dag:)! Igår så var vi på en super mysig julbordspremiär på ett av småstadens bästa ställe. Jag återkommer senare under dagen med pics och adress. För hit måste ni helt enkelt göra ett besök! Men kl blev sent och det känns idag:)!

Mysfrukost kl 11,00. Kan ni fatta? Mina små sessor sov till kl 11,00. Wow, vilken härlig morgon! Själv så har jag gått runt och skrotat i mina myskläder och pyntat lite adventsstämmning. Och suttit och små pratat med Stockholman i tel)
Nu har jag värdens bästa recept på en kyklinggryta med massor av saffran som  skall lagas här i dag. Recept kommer senare här på bloggen. För nu skall jag börja laga lite middag här hemma.
Vi ses senare!
KRAM

3 thoughts on “SEN FÖRSTA ADVENTFRUKOST

 1. Mrs G says:

  Härligt ed sovmorgon, det bästa som finns.
  Själv lä jag som bäst upp lille August hur det fungerar med just sovmorgon, och det går riktigt bra 🙂
  Idag sov vi till 10.00 !!
  Efter liten kissrunda i blåsten fick hundarna frukost och sen dök vi ner bland duntäcken och kuddar igen.
  Busigt och skönt!

  Kram Mrs G

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *