PRÄSTEN I PARADISET

 Biotips för regniga sommar kvällar.

Äntligen stod prästen i predikstolen. Eller också inte. Kjell Bergqvist som lagom försupen präst i Svenska kyrkan i Thailand, och han gör allt annat än håller i gudstjänster. Långfilmskomedi med Kjell Bergqvist, Eva Röse, Atle Antonsen m.fl. Regi: Kjell Sundvall, Manus: Niclas Ekström, Producent: Håkan Hammarén, Fundament Film Göteborg. Biopremiär 3 juli 2015.

Jag bara toook gillar allt med Kjell Bergqvist. När regnet är här så kommer jag boka en biljett till mig och min man, det är en sak som är säkert!

Kram/Carola

One thought on “PRÄSTEN I PARADISET

  1. Lotta says:

    Hej!!

    Tack rara för dina underbara ord – och att du kikade in, blev så glad <3
    Ja, det var länge sedan. Nu ska jag njuta av allt vackert och härligt i ditt liv!

    KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *