Att rensa ut här hemma

krokkka

 

krokkanske

 

krokkansk

 

.

.

.

Tjingeling

Medans andra ligger på stranden så storstädar jag och rensar ut både förråd, skrubbar och garderober. Herre vad mycket saker man samlar på sig. Varje sommar brukar jag ha en storstädning där jag rensar ut både kläder, inredning och annat som man lägger på hög. Och eftersom vi skall flytta till vintern/våren så tänker jag att det är lika bra jag kör saker till tippen samt säljer av, så blir det lättare att flytta när den dagen kommer. Det var rätt längesedan jag sålde saker här på bloggen, kanske kommer det ut saker här eller Instagra, tradera eller blocket. Jag har inte hunnit tänka ut det ännu. Men ett väldigt fullt lass kör jag till tippen det är i alla fall klaret:). Men märkes kläder som inte är använda får jag försöka få ut på något sätt i veckan.

.

Nu har jag fått på mina nya fin handtag från Sofia Agardtson i alla fall, visst blev det fint?!. Känner att det blir en egen stil på skåpet som väldigt många har i Instagram Världen. Det behövs så lite för att det skall bli en stor förändring och skåpet blir till ens egen stil. Billiga möbler kan man lätt göra om med lite färg, marmorsten eller nya handtag till sin egna och unika möbler. Vilket kan vara väldigt snyggt att blanda upp med de klassiska design möblerna i ett hem för att skapa den personliga stilen som ingen annan har.

 

alla1

 

121888

 

124888

.

Ha en fin söndag, så hörs vi snart igen!

Kram/Carola

3 thoughts on “Att rensa ut här hemma

 1. Carola says:

  Tack vännen. Såg att du varit med familjen på HASSELUDDEN. Det såg så himla mysigt ut. Har aldrig varit där. Kanske skall jag testa det:)

  Kram Carola

 2. B says:

  Hej på dej!!
  Jo då jag känner igen dej och din blogg, hihi…
  Det var ett långt tag sedan nu…kul att titta in hos dej igen 😉
  Alltid bra att rensa…det gör jag också ibland…tyvärr alltför sällan !!
  Kram bia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *