Synoptik sponsrad video

006

 

.

.

Godmorgon

Här i småstaden har vi sparkat igång denna dagen med en lång och lat sommarfrukost ute på balkongen. Under en klarblå himmel och strålande sol konstaterande jag att det är denna dagen som är den bästa på hela semestern. Idag är första dagen på fem hela långa veckor semester. Allt har vi framför oss, jag njuter!

Nu har vi varit iväg till optiken idag och provat ut ett par nya solglasögon med styrka. Det var på tiden att hon skulle få ett par solglasögon också. På sommaren går tyvärr min lilla flicka ofta utan glasögon då hon lånar storasysters Dior solbrillor utan styrka, vilket inte är bra! Optiken undrade om hon ser något över huvud taget utan sina vanliga glasögon. Men barn kan nog ställa om sig lite lättare än vi vuxna. Men när jag stod där i butiken och bokade glasögon för min dotter så passade jag även på att boka en tid för min egen del. Då jag märker att när jag läser så tar jag bort boken längre och längre bort från mig:). Det brukar vara det första tecknet sade optiken.

11

.

Synoptik sponsrad video

 

039

.

.

Har ni börjat använda glasögon än eller tillhör ni den skaran som ser bra utan glasögon? Jag kanske inte känner mig som zebran på filmen men skall nog ändå ta mig en undersökning. Jag läste att efter 40 års ålder så börjar synen att försämras.

.

Inlägget är sponsrat

.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *