PB HOME FRÅN MILLAMIX.SE

Nytt på bordet! Old style glasvas PB Home från Camilla på den bästa bästa netbutiken Millamix. Finns att klicka hem här,

Hej Underbara NI!

Hoppas allt är bra med er!

Idag skriver jag om ett I-lands problem. Som jag skrev till er tidigare här på bloggen så har en underbar fin stor vas från älskade PB Home fått äran att flytta in hos oss, hihihi! Men jag kan inte bestämma mig för vad jag vill ha i vasen:)! Jag har massa fina bilder på denna vas! En pics så har vasen en gren med svarta bär på, uuuur snyggt! På en annan pics, så har den 4st texasstrån (så står den nu på bordet, snyggt)! Och på en annan bild så har jag dessa fina rosa blommor som jag inte kan namnet på, hihi! Och denna bild här ovan som är ren och enkel. Denna vas är så vacker att bara stå tom tycker jag. Men fler bilder kommer på denna vackra vas från sötaste butiken Millamix och PB Home!

Så här såg det ut under dagen idag! Men visst är vasen ljuvlig, knubbig och riktigt härlig! Helt i min smak!
Ha det bäst tills vi ses igen!
KRAM
Psst! Jag måste bara skriva här och tacka alla er söta läsare som är inne här på RofK! Nu ikväll så fick jag ett mail ifrån en utav er söta läsare som gick rakt in i mitt ♥! Jag skulle bara vilja kopiera det rakt av och lägga in det här i meddelande rutan så att ni alla  fick läsa det så skulle ni förstå hur glad jag är just nu!. Men så kan man väl inte göra, eller:)?! Jag blir så glad av att jag kan sprida så mycket inspiration och feelgood med RofK. För det är just det som är meningen med denna blogg. Och detta mail gav mig ett kvitto i kväll på att jag lyckas.  Tack rara Sofi för ditt fina mail – I love you to the moon and back!♥ CC

11 thoughts on “PB HOME FRÅN MILLAMIX.SE

 1. Sanna says:

  Jag kan, jag kan, fröken! 🙂

  Jag vet va de rosa sötnosarna heter!
  Ranunklar! världens finaste vårblomma! Bästa säsongen är typ nu och fram till mars, då är de riktigt kraftiga å vackra. 🙂

  Hoppas allt är bra. Det verkar ju på topp hos dig. Du har så himla fint. Dina små är ursöta. God fortsättning och allt det där. 🙂 Ha det bäst. Sanna

 2. Nicky says:

  Vasen är jättefin och blommorna var också vackra 🙂 Är också sugen på lite vårfärger, köpte rosa tulpaner igår. Ha det bra! XO

 3. anitabirgita says:

  Visst är dom fina ljushållar från Tine K Home har aldrig sett den genomskinliga…jag har den rökfärgade och lila. Titta gärna in hos mig. Ha en fin dag

 4. Mitas home says:

  Så fin! Nu måste jag nog också beställa nån sån vas! O med ranunklar! :)Jag måste fråga också om du kan finska eller hur kommer det sig att du även följer finska bloggar, el har det bara blivit så kanske? : ) Ha en fin dag, fina du! Och du vet att jag tycker du har den finaste bloggen! Vissa dagar när det är lite hektiskt läser jag bara din! Kram Mita

 5. Room of karma says:

  Men tack finaste Mita ♥ Du är också en härlig läsare som, -I love you to the moon and back! Dina små kommentarer värmer! Och jag läser dom mer än en gång skall du veta:)! För dom gör mig såååå glad!!

  Gillar din blogg i massor! (gillar när du fotar och skriver om dina ursöta flickor! Dom ser ut som dom vackraste karamellerna i världen ♥)Nu skall jag kika in på din fina blogg!

  Kram ♥ CC

 6. Room of karma says:

  åhhh glömde svra på din fråga också:)! Nope, jag kan inte ett ord på finska. Utan jag trycker på översätta knappen längst upp till höger skärmen:)! Det är så att det har varit några finska bloggerskor som har skrivit här på RofK och där med så har jag hittat till deras bloggar. Och sedan så har jag börjat läsa dom efter det.

  Nu skall jag ge mig ut i solen och cykla ner till sjön och njuta av det fina vädret idag:)!

  Äterigen största kramarna från lilla mig ♥ CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *