OM EN BLOGG I ♥

Alla har vi en inspirations källa till våra bloggar och här  har ni en utav mina inspirations källor. Och bloggen som jag vill presentera här på RofK är bloggen Mrs Jones. Jag har tagit ut lite ögongodis till er här idag så ni får en försmak av hennes inspirerande blogg. Gillar hennes mix av inredning mm.

Hej Kära Bloggisar!
Vilket härligt strålande väder vi har haft idag! Det är vår i luften:)!
Idag har det varit buller och bus med Dockans lilla söta bästis Laia. Dom har lekt och lagat mat med mig i köket. Dom var verkligen så söta ute i köket tidigare idag. Jag hade tre små mini kockar runt mig som hjälpte mig att kära grönsaker och steka köttfärs mm.
Idag hade jag tänkt att ta kort på en super fin stor vas från älskade märket PB HOME som jag fått på posten via sötaste Camilla på MillaMix netbutik. ” en vår nyhet” Det är alltid kul med vårnyheter! Men när jag kom hem från posten och småstadens bästa blommsterbutik för att fylla denna ljuvliga stora vas så var det redan för mörkt ute. Och som ni alla söta bloggisar vet så blir det aldrig så roliga kort i mörker. Men jag lovar er att jag återkommer imorgon med fin fina pics på vasen och vår härliga vårfeeling som den medförde:)?!

Oh my, denna soffan från Kartell och designad av Philippe Starck vill jag bara ha!!

Soffan Bubble Club är en rymlig 2-sits soffa gjord helt i plast. Tack vare teknologi och forskning har Kartell blivit det första företaget att massproducera det som traditionellt sett har tillverkats för hand. Bubble club går att få i olika färger och i samma familj finns även bord och fåtölj. Tack vare sina vädertåliga egenskaper är alla medlemmar i Bubble Club-familjen som gjorda för att användas utomhus.
Gillar verkligen kontrasten i denna bilden. Och så vill jag ha det på våran uteplatts i sommar:)?! men vet inte om den får plats här hemma hos oss. Skall undersöka saken  närmare i vår.

Alla bilderna kommer från den underbara bloggen Mrs Jones!
Vi ses i morgon!
 Och då skall ni får en vårfeeling här på RofK!
KRAM

13 thoughts on “OM EN BLOGG I ♥

 1. Fröken Vit i Madickenhuset says:

  Här har du mig igen! 😉

  Glömde ju säga att det var jättekul att höra att du också spenderat dina somrar på Öland precis som jag också alltid har gjort.
  Kommer du ihåg var din farmor och farfar bodde då? *nyfiken*
  Byxelkrok ligger ju på norra Öland på västra sidan och har underbara solnedgångar i havet varje kväll. Gahhh. Om man ändå fick uppleva detta varje kväll…

  Å du, jag gillar också PB-home och jag ska gå på Formex och frossa i deras monter snart…

  Kram

  ♥♥♥Fröken Vit i Madickenhuset♥♥♥

 2. Anonymous says:

  Älskar också PB home! Skall bli kul att se din vas.Fina bilder idag. Skall klicka mig in på den nya bloggen här.

  Ha en fin kväll!
  Kram Felicia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *