TRETTONDAG IDAG & HÄRLIGT JANUARI VÄDER

En dagens Me i soliga småstaden.

Tjingeling Trettondagen!
Wow, vilket strålande väder vi har haft här i småstaden idag. -1 grader och strålande solsken med klarblå himmel. Ett totalt underbart vinterväder har vi njutit av denna tretton dagsafton hela familjen. Barnen har fått cykla och jag och Daddy har fått oss lite motion (skadar inte, hihi).

Här är vi på väg ner till korvkiosken vid lillatorget i småstaden för att köpa varmkorv med bröd och varm choklad = mums!

Dockans lilla varmkorv som hon har tuggat på:) Här var det sååå mysigt tidigare idag! Vi satt på skinnfällar på långbänkar och åt varmkorv i solens sken och hela stan var full av människor som njöt av det fina vädret!

Efter vår långtur på cykel och vårt lilla stopp på torget så for vi till Hemmakväll för att hyra en familjefilm tills i kväll. Vi hyrde en film från Disney Sharpay´s Fabulous Adventure. Den verkar ur mysig att se tillsammans hela familjen. Men först så skall jag ställa mig och göra en stor ungersk gulasch gryta utav ryggbiff som vi skall äta till filmen. Gulasch gryta är något vi alltid äter när vi åker skidor för det hör till på något vis:)?! Och idag har vi haft en hel utedag så det känns som vi vill tända massa levande ljus och äta varm god ungersk gulasch soppa:)! Och ha en mysig familjekväll denna härliga tretton dagsafton – det gäller att njuta och ta vara på sin ledighet!!

Ha nu en riktigt fin trettondag alla fina läsare!

KRAM

10 thoughts on “TRETTONDAG IDAG & HÄRLIGT JANUARI VÄDER

 1. Comebackinblack says:

  Hej Søde Svenske bloggerske. Selvfølgelig må du låne fra min blog. Jeg er så glad for at du linker til mig! Rigtig god weekend. Knus Jeanett

 2. Sweet Chili . says:

  Så herlig dag dere har hatt:) Her i Oslo har ikke solen vist seg, men jeg håper på sunny days til uken;)

  Kjempe stas at du likte skapet mitt forresten. Det er egentlig et vitrineskap fra IKEA, Linnarp heter det, som jeg har kjøpt på finn.no (samme som blokket i Sverige) og malt hvitt. IKEA har det kun i rødt og brunsvart…

  Ha en fortsatt fin lørdag!

  Klem, Pernille

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *