PÅ MITT BORD DENNA KVÄLL!

I vasen i dag! Fick dessa ljuvliga kvistarna från bäste Stockhoman igår, nice. Tack fina du!
God kväll finingar!
Idag har jag varit runt på stan och köpt en massa coola disco kläder till vårt stora Socker. Det vankas Disco i helgen, stooooooort!:) Och det är glitter och glamour tema som gäller denna kväll. Hittade världens coolaste party jacka på Lindex bla. Nu är jag aldesles för trött för att ta några pics på det. ( kommer i morgon lovar jag)

Sitter just nu här och läser Sköna hem i väntan på att bästa tv serien på kanal 3 startar nu kl 21,00 REVANCHE. Det är ju det mest spännade programet som går på tv:n.

Nu skall jag gå och fylla på min latte för nu är klockan strax 21,00, Jippi …………………

Vi ses i morgon!
KRAM

8 thoughts on “PÅ MITT BORD DENNA KVÄLL!

 1. Pella says:

  Hej fina! Så vackert!
  Jag vill bara meddela att nu äntligen är dina foton från Story Hotell uppförstorade och snart, snart hoppas jag kunna visa bilder från visningslägenheten… Har förstorat upp den hem till mig också. Det blir en hedersplats i arbetsrummet, när det är renoverat och organiserat… Senare någon gång alltså… 🙂 Tack igen! Kramar

 2. Allt och/eller Inget says:

  Vilka fina grenar! Jag hade tänkt köpa med mig körsbärsgrenar hem idag men hann inte.
  Lyllo dig som kan dricka latte på kvällen. Jag kan inte somna om jag dricker kaffe efter klockan fyra. Lite trist faktiskt för det låter så trevligt med en kvällskopp. Kram Linda

 3. VivanDivanGoesFashion says:

  Ååå så fint. Så enkelt med kvistarna men så snyggt.

  Visst är det kul när barnen ska iväg på sina äventyr. Mina är lite små än för disco men ett par maskerader har vi hunnit med 🙂

  Ha en fin helg fina
  Kram
  /Vivvi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *