ALLA SESSORNAS VÄNNER ÄR VÄLKOMNA HEMMA TILL OSS!

Idag har vi mumsat gott …………  But not me!!:):)
Hej Härliga Fredags Kväll!
Det har inte varit så mycket bloggande för mig den sista tiden. Jag har haft fullt upp. Idag har vi haft en uuuuuuuuur mysig dag. Vi har haft en riktig tjejdag tillsammans jag och mina älskade sessor och hennes fina vän Linnea.
Jag älskar verkligen när det är många barn hemma hos oss. Vårt hem är alltid öppet för alla våra sessors vänner. Det är så himla mysigt med att ha fullt i huset. Gillar när vi är många runt middagsbordet:)! Då undrar ni nog varför jag inte skaffar mer barn än 2 st fina flickor?. Jag är inte förtjust i småbarn, bebisar. Jag gillar större barn. Vår lilla Docka är nu 4,5 år och nu börjar jag tycka att det är underbart med henne och hennes fina vänner. Så från och med nu typ, hihih. Så är alla deras fina vänner alltid välkomna hem till oss!!
Nu väntar en härlig nybäddad säng på mig! God natt alla fina bloggisar.
Vi ses i morgon.
KRAM

7 thoughts on “ALLA SESSORNAS VÄNNER ÄR VÄLKOMNA HEMMA TILL OSS!

 1. evalevabo says:

  Att du klarar av att inte äta. Strongt. Skulle alrdig funka här hemma…hungrig och sugen på sött jämnt!
  Kram Eva

 2. Edit says:

  Du verkar vara en varm person! Vad härligt det låter att ditt hem är öpppet för alla dina barns vänner!
  Tänk om alla var som du! Ha en fin kväll. Kram

 3. Victoria @ MY HAPPY HOME says:

  Jag gillar visserligen småbarn också, men håller med om att det är fantastiskt roligt ju äldre barnen blir. Man kan prata, ta med dem och göra saker ihop på ett helt annat sätt än tidigare. Ha en fin helg! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *