EN SNEAKPEEK & EN DATOR HELG

En ny krok till Nakenvovvens Chanel dress.
Toodelooo!
Mår ni bra alla fina blogisar?!
Nu är det lite glest mellan mina inlägg här på RofK. Men det är så att jag håller på att tömma hela min dator på bilder. Oh my, vad mycket bilder jag har i min lilla PC! Inte undra på att den är så trött och seg. Jag hade 30 000 bilder som jag tömde i går. Och mer har jag kvar! Grrrr, så lång tid det tar att tömma datorn. Men nu är det mycket nödvändigt!!
Jag undrar hur ni bloggare gör där ute. Sparar ni allt på datorn och tömmer datorn lite då och då när den är trött och full:)? Eller tömmer ni över bilderna direkt till en exstern hårddisk när ni har fotat?. Eller sparar ni alla bloggbilder på netet på något sett?! För det blir ju såååå himmla många bilder när man bloggar samt tar olika failjebilder osv…… Så dagens fråga är: HUR GÖR NI ANDTA, för att underlätta för lilla datorn?

Här ser ni den nya kroken lite mer. Cool och gjord i någon gummi/plast på något vis?!

Nu skall jag ta och baka lite färskt bröd här hemma. mums! Och snart kommer Martin ( Daddys vän och min dator suport, hihihi) För att hjälpa till att installera om hårddisken så den blir som ny. Åhhh vad jag skall blogga på sedan när min trötta dator mår lite bättre:)!♥
Vi ses lite senare – Ha en skön söndag!
KRAM

6 thoughts on “EN SNEAKPEEK & EN DATOR HELG

  1. Johanna Stålros says:

    Åhh det där med bilder alltså- jag har haft allt på datorn, men nu har jag varit klok nog att lägga över dem på en extern hårddisk ifall att;) Men nu är det nog dax igen den är så seg….Jättesöt krok! Tack för dina rara hälsningar de värmer mitt hjärta;) Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *