NI MÅSTE BARA TESTA DETTA!

Vill ha!

Tjing!
Här lägger jag ut en liten efterlysning på dessa ljuvliga muggar! Jag har sett dessa muggar cirkulera i  massa bloggar och tidningar. Men ingen stans finns dom att köpa?! Vem tillverkar dom? Vem är desigen? Tycker verkligen att dom är sten coola!
Åhhhh jag måste bara dela med mig av lite bra LCHF recept. I helgen så bakade jag vääääärldens godaste bröd. Ni måste bara testa det. För jag kan ändå tycka att man saknar bröd i bland. Detta brödet med en stor skiva Brie ost är riktigt gott kan jag lova! Och busenkelt var det att baka också:)!

Lycka till med baket!
Ha en fin kväll, alla fina – så ses vi i morgon!
KRAM

23 thoughts on “NI MÅSTE BARA TESTA DETTA!

 1. blacknwhite says:

  Hej,
  Det er danske Design Letters som laver dem, og det er Arne Jacobsens
  skrifttype fra 1937 ! I danmark koster de dkk 99,- Kontankt evt designletters.dk
  og hör hvor du kan köbe dem. Man skal bare vide at de er ret små, så hvis man er til
  store krus, er det ikke de rigtige
  Ha en dejlig dag
  Kram Vibe

 2. Room of karma says:

  Tack alla söta! Att det var min största favorit Anre Jacobsen kunde jag aldrig ana?! Men jag avgudar ju allt han gör så det är kanske inte konstigt att det är självaste guden inom design om ni frågar mig:)
  Älskar verkligen Arne Jacobsen. När jag gick på dekoratör/media utbildningen så hade jag ett arbete om just Arne Jacobsen – I ♥ him!!!

  Kul nu har jag fått många tips från er söta läsare var jag kan köpa dessa ur fina muggarna – TACK!

  Kram till er alla!
  ♥ CC ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *