PÅ GATORNA I KÖPENHAMN

Gaah, jag kan känna den ljuvliga doften av brända mandlar bara jag ser detta kort! Det är så mysigt i köpenhamn när dessa ljuvliga grytor strå och puttrar i varje hörn och den ljuvliga doften ligger som ett täcke över staden.
Hello!
Men hej, vilket högsommar väder vi har haft idag. Tror att temperaturen låg runt 15-16 + grader. Jag fick nästan panik när jag tittade på sessornas plats på dagis/förskola. Där låg inte några jackor, skor och sol kepsar för detta fina väder:)! Så idag har det inte varit något bloggande för min del utan det har varit att rota i lådor mm efter vårkläder.
Här står jag mitt i mina ruffiga kvarter som jag bara tok älskar mitt i Köpenhamn. Bästa Stockholman försöker ta några kort på mig. Men det blev bara att jag gapskaratta, och när jag skulle vara vanlig ( vilket inte gick med skrattet i halsen hela tiden) så såg jag nästan sur ut på korten. jajaja jag bjuder på detta idag.
Graffity är ju bara såååå snyggt! Jag har målat med olja i hela mitt liv och jag har målat många tavlor. Men aldrig vågat mig på graffity. Kanske skulle jag ge mig på det i sommar. ( då tänker jag mig att jag sitter nere i Christianhamn och skapar med en flaska rött och en massa sköna danskar omkring mig som sitter och äter på sin båtar) hihihi…..

Tänk om sessorna hade varit med och sett detta. På gatan stod det två duktiga killar som gjorde världens största såpbubblor! Dom hade två träpinnar med ett snöre i mellan som dom doppade i en hink med diskmedel & vatten. Sedan drog dom dessa pinnar i sär och vipps så hade dom en stoooor såpbubbla. Måste testa detta med sessorna i sommar! Det såg ju bus enkelt ut:)?!

Synd på en sådan fin dörr! Men bilden blev cool:)
Åhh känner att jag knappt hinner med bloggen just nu. Det är så mycket runt om kring mig just nu. Och jag vill så mycket och jag vill delta överallt. Det plinga just till i min inkorgen. Där jag fick en vip inbjudan till en super kul kväll uppe i Stockholm. Tyvärr så kan jag inte delta eftersom det är mitt i veckan och det blir svårt för mig att ta mig upp då. Hade det varit helgen så hade jag åkt! För det var klart en riktig super fin inbjudan!! Nu måste jag hoppa i säng och sova några timmar också.
Önskar er en fin kväll!

KRAM

3 thoughts on “PÅ GATORNA I KÖPENHAMN

  1. Anonymous says:

    Gillar också graffity. Men jag tror att det är svårt?
    Tack för fina bilder som alltid. Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *