EN GÅRDAGENS HONNING & FLORA

 En gårdagens Me i underbara solen i Danmark. Nya solisar som kommer från Gucci ( inköpta på bästa butiken Magasin i Köpenhamn) Kom inte i håg vad modellen heter. Men dom är stora och super sköna! återkommer med modell nummer…..
Hello nya vecka!

Mår ni bra sötnosar!?
Jag har så mååånga kort i kameran så jag blir helt matt av att gå igenom alla fina bilderna:) Det är ju så att när kameran är med så knäpper man på allt fint. Eller så är den inte med alls för att det är för jobbigt att släpa runt på kameran!
Igår så var vi och besökte världens finaste drömställe en bit utanför köpenhamn ” Honning & Flora Det måste bara vara jordens finaste platts med jordens sötaste ägarinna Rikke! Om ni inte har varit där och besökt så måste ni bara ta ett stopp här. It is heaven!

 Denna fina slottsmiljön är helt magisk. I denna fina miljö satt jag igår med 40-50 kvinnor och fika en massa goda chokladkakor, morostskaka, gott danskt bröd ( not Lchf) men ack så njutbart! Man får ju göra undantag när man är på mini  – semseter:)!

 Lite mingel kort inne från butiken.

Ruffigt härlig industri stil/ romantik, typ:)! Gillar …...

Jag föll ju helt för deras magiska blomster kransar, buketter mm. När vi kom in i butiken så stod dom och band en bukett till ett bröllop. Åhh my god, jag har aldrig sett något liknande i sverige! Den var totalt förtrollande vacker. Så jag band mig en liten miniatyr av denna bukett. Som nu står på mitt skrivbord där jag bloggar ifrån idag:)!

 Ni som följer mig och min blogg, vet ju att jag inte har just denna stil hemma. Men om jag någon gång skulle halka in på den stilen så skulle det vara denna ljusstake som först fick komma in i mitt hem. Har ni sett något finare?! Den är ju helt magisk! Tänk er att tända upp denna lilla ljusstake på jul – jag får rysningar så fint!!
 Eller att mötas av denna lite ”mindre” stora ljusstake ute i hallen. Tänk vilket bemötande  när man tar i mot gäster hemma. Det fanns så mycket vackert som man inte hittar någon på något annat sälle än på Honning & Flora. Jag bara älskar denna butik. Jag var där förra åtet också och jag kommer att åka dit igen!!


 Här ser ni Stockholman tar ett farväl att den fina butiken. Och det får även ni göra nu. Men ni kan följa hennes blogg här

Nu är det dags att hoppa i säng för trötta mig.
Vi ses i morgon igen!
Kram

8 thoughts on “EN GÅRDAGENS HONNING & FLORA

 1. PERNILLA says:

  får åka ner i mappen ”ställen att besöka” …*ler .För övrigt tycker jag man är lätt förälskad varenda gång man återvänder från en tripp till danmark …..jag älskar allt där ….

  Kram Pernilla på Piazzan

 2. PERNILLA says:

  får åka ner i mappen ”ställen att besöka” …*ler .För övrigt tycker jag man är lätt förälskad varenda gång man återvänder från en tripp till danmark …..jag älskar allt där ….

  Kram Pernilla på Piazzan

 3. http://livinganddreams.blogspot.com/ says:

  Älskar Guccis solbrillor!
  Såg jätte mysigt ut, kanon tips till sommarens kommande Köpenhamnsresa! 🙂

  Kram Tess

 4. Anonymous says:

  Hej med dig – skøn inspirerende blog du har 🙂 tak for du lader os alle kigge med – kunne rigtig godt tænke mig nogle Andy Warhol plakater …. Men kan IKKE finde. Dem nogen steder på nettet … Ved du hvor jeg ku finde dem ?
  Ha en fantastisk påske – her i DK skinner solen smukt ovenpå en iskold nat 🙂
  Hej fra Karin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *