JUST HEMKOMMEN FRÅN KÖPENHAMN

 Checka in på hotel The Square. Hotelllet var perfect beläget mitt i Köpenhamn:)! Nära till alla butiker och restauranger.
Todelooo!
 Nu är jag hemma i småstaden igen. Efter att ha haft en totalt lyckad inredningsresa i Köpenhamn.
Åhhh herre vilken träningsverk jag har i hela kroppen idag:) Efter att ha shoppat hela dagarna och dansat halva natten lång så är ja rätt så mör i kroppen. Men jag säger bara tack Ingela & Petra för att ni har gjort denna fantastiska resa för oss alla shopping tokiga tjejer i år igen ♥
 Några mingel kort från Köpenhamn.

 Hahaha, Här kan ni se att vi har shopat så mycket så att vi inte orkade att ta oss hem till hotellet:) Så vi hoppa in i en cykeltaxi som tog oss ner för ströget till hotellet The Square. Har nog ALDRIG skrattat så mycket i hela mitt liv! Det var verkligen heeelt galet roligt!:)
Jag har massor av kort att inspirera er söta bloggisar med. Men nu skall jag ta och plocka ur min resväska och instalera mig lite här hemma igen:)!
Ha en fin kväll – Så ses vi i morgon!
KRAM

12 thoughts on “JUST HEMKOMMEN FRÅN KÖPENHAMN

 1. H`s enkla vardag says:

  Häftigt med cykeltaxi och kul med inredningsresa!! Känner du tjejjerna som anordnade den? Jag såg nämnligen att de hade den där resan, men visste ingen som skulle med! Ni verkar ha haft roligt iallafall!
  Kram Helena

 2. Anonymous says:

  Cykeltaxi? Har aldrig hört talas om.
  Skall till Köpenhamn på onsdag. Kanske skall prova det då?

  He en bra dag!

  Jona

 3. Room of karma says:

  Hej fina Helena!

  Ja, jag känner Petra & Ingela. Vi var med på denna otroligt roliga resa förra åtet också samt så har vi varit uppe i deras fina butik på deras invigning ( underbara människor ) vi hade såååå roligt! Ett tips följ med nästa år! Alla kvinnor som var med på resan var totalt underbara bloggare & butiksägare mm och alla var vi shopping sugna och galna:)!

  Stora kramar CC

 4. Petra Eriksson says:

  TACK NI RARA! DET VAR HELT UNDERBAR OCH J*VLAR RENT UT SAGT SÅ SKÖJ VI HADE!!!!!!! KKKKRRRRRRAAAMMMMM

 5. Anonymous says:

  Ha ha vilken rolig bild:) Helt underbar! Ont i kroppen har man men go i huvet är man efter en sån resa!
  Kram på dig
  Nina

 6. Det ljuva livet i stan says:

  Tack för ett mysigt Köpenhamnsinlägg!

  Tokälskar själv det mesta med Danmark, allt från staden Köpenhamn till musiken, inredningen och shoppingen! 🙂 Eller hur var the Square ett toppenhotell, vi bodde där för ett par somrar sedan också?!

  Kram Frida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *