SCORETT PÅ LUNCHEN

Scorett idag Artikelnr: 1022262. Är dom snygga?!
Tjingeling bloggisar!
Var ute på stan en snabbis på lunchen idag och testade ett par cowboy stövlar på Scorett.  Tänkte att dom skulle vara snygga till ett par jeansshorts i sommar?! Jag tooook gillar cowboy stilen och det har jag nog alltid gjort. Det vilar en liten cowboy i mig, hihihi. Kom ihåg första gången jag var i Texas. Och det kändes som att jag hade kommit hem. Har förmodligen bott där i mitt förra liv:)?! Nog om det. Nu skall jag ta och äta min kolgrillade korv (från igår) och blomkålsris med spiskummin – mums!.
Kikar bara in en snabbis här på bloggen för att få lite smakråd av er söta bloggisar.
Vi ses lite senare idag!
KRAM

17 thoughts on “SCORETT PÅ LUNCHEN

 1. Vardagslyx says:

  Snygga! Kommer passa dig perfekt:)

  Själv var jag och köpte skor igår. Ett par blinkande, rosa sandaler! Dock inte till mig själv;)

  (Dom var hemska!! Men någon blev lycklig i alla fall..)

  Kram Pernilla

 2. Room of karma says:

  Med IP nummer så är man inte anonym mot mig:) Så jag vet vem du är som ofta skriver dessa tråkiga anonyma kommentarerna hos mig. Men detta var ju ändå ganska milt så jag lägger ut den. Det är ju bara en åskikt om en vara, så det är helt ok! Men du kan ju alltid börja med att namn ge dig här på bloggen. Det skulle bli roligare för läsarna att också veta vem du är?:)!Eftersom du sällan uppdaterar din blogg så är det knappt någon ide att du uppger den:)

  / CC

 3. Allt och/eller Inget says:

  Lite lunchshopping är ju aldrig fel, och såhär års har man verkligen sug efter att köpa skor. Tack för krya-på-dig-hälsninge, det värmde. Jag är redan bättre tack.

  Kram Linda

 4. Anonymous says:

  Vill du bara ha JA sägare här? Du frågar ju efter vad vi tycker då får du tåla att alla inte håller med dig. Tycker kanske också att det blir lite ”tacky” med shorts till. Det blir liksom ingen snygg stil.

 5. Room of karma says:

  Till dig anonym ovan utan namn:)! Klart så skall man vara ärlig men med det så menas inte det att vara obildat klumpig i sina ordval (tacky)Man kan ju välja sina ord när man skriver på andras bloggar. jag skulle aldrig skriva ett sådant ordval bla. Och att dessutom skriva sig som anonym utan namna:) rädd för att stå för sin åsikt kanske:)?!

  Så till er alla söta bloggisar så tackar jag för era åsikter. Skall gå ner till butiken efter jobbet och testa dom igen ♥ Gillar dom men dom är lite för tunna i skinnet tycekr jag. Så där av så kan dom se lite billiga ut?!

  Ha det bäst alla vänner ♥ Och tänk KARMA & ge kärlek!

  Kram CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *