OM MIG & MITT STJÄRNTECKEN

 

.

På väg ………………

.

.

.

Godmorgon Alla Bloggisar!

.

Tror ni på stjärntecken????

.

Jag är ett december barn – Alltså är jag en Skytt. Så här står det om oss Skyttar:

Du älskar friheten och naturen är ett måste för dig. Du är rastlös borta men njuter hemma, du är mycket hemkär. Du kan konsten att skapa nya idéer. Rutingöromål roar dig inte, ändå så låser du dig stundtals med just rutingöromål. Ditt goda språksinne och din vilja att alltid sträva framåt hjälper dig att formulera dig så att andra begriper. Du tycker också om att förkovra dig själv. Du är en idealist och kan vända det mesta i livet till det positiva. Du kan också inspirera andra. Inte minst egna barn, som du njuter av att fostra och leka med. Du är något av en filosof i kombination med diktator och propagandist. Du är en strålande sällskapsmänniska och tycker om att pyssla om andra. Hemma hos dig känner man sig välkommen. Du är utåtriktad och pratsam och fri från småaktighet. Du är en underbar familjemedlem. Du nästan njuter av dina barns busstreck och olydnad. Ja, du är verkligen överseende, men så ser du ju till helheten och inte till detaljerna.

.

OMG! Detta är verkligen en beskrivning av mig här ovan! Jo, jag tror helt och fullt på stjärnteckan! Jag vet också vilka stjärnteckan jag gillar att omges av. Skorpion är ett stjärnteckan jag ofta drar mig till. Jag vet att detta är en bra kombo. Vi trivs alltid bra tillsammans. Detta är intressant tycker jag.

.

Men frihet är nog det bästa i livet samt att drömma och leka. Att vara tyst är riktigt tråkigt! Jag pratar mycket och hela tiden, hihihi. Jag ser alltid till helheten och är aldrig småaktig. Jag strävar alltid framåt och har alltid nya drömmar och mål!! Om ni bara visste mina nya hippie mål, så hade ni fått dagens skratt. Men i min nya dröm så ingår det en privat kurs i akustisk gitarr, bara jag och min stora flicka. Vi startar denna kursen om två veckor. Just nu sitter det en man och tar ut ackord till den låten vi vill lära oss. Härligt när saker och ting är möjliga ♥♥♥ Jag hade en lärare i mellan stadiet ”Pier”  som sa till mig en gång – Carola, man kan inte alltid har roligt! Jag minns det som igår. Jag tänkte jo, det kan man. Det är i alla fall mina mål, tänkte jag då och det tänker jag nu! Livet är så himla kort, så det är bäst vi tar vara på varje tillfälle.

.

Idag skall jag släppa loss i vattenrutschbanor och strömmar med våra barn i ett stoooort badhus. Jag gillar att leka och släppa loss som ett barn. Inga normer och gränser, det är trisst! När barnen är små så skall man ha kul! Det går fort nu. Känner dock att vår stora  börjar bli allt för stor. Så det är bäst att jag passar på nu! Fånga dagen som det heter, hihi.

.

.

Nu köööööööör vi lördag! Denna dagen kommer aldrig igen!

.

Vi ses i morgon!

KRAM

One thought on “OM MIG & MITT STJÄRNTECKEN

  1. Jenny says:

    Mina barn älskar också att bada. Det är kul att leka tillsammans med sina barn så länge det går. Min stora pojk är 14 år. Men han gillar fortfarande att dyka och bada. Tack för en trevlig blogg! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *