TACK Mr POSTMAN

.

Ett spännande paket kom med posten denna morgon från det ny etablerade märket Yellow Ferry.

.

.

.

.

Tjingelingan FAB Fredag!

.

Wow, idag kom Mr Postman med två fina paket till Me och en bamse tidning till lill Dockan. Det är så himla kul när man får sådär vackert inslagna paket. Det är en viss känsla att öppna vackra paket. Det blir man aldrig för stor för! Lovar att jag tar lite pics på paketets innehåll i helgen. Men nu blir det till att ro mitt projekt att ”stöka runt i barnens rum” färdigt! OMG vad jag vill flytta nu. Men det är många personer som det skall klaffa för. Och tajmingen är ju problemet. Det är tre hem som är inblandade i denna rokard som förhoppningsvis äger rum inom en relativ snar framtid ( men det kan dras ut på tiden!) Och det är det som oroar mig en del! Det kan liksom inte ta år för våran del?!.

.

Ok, då kör vi stoooooooooorstäda och flytta möbler. Sedan blir det fredagsmyyyyyyyys och en flaska vitt vin som jag special beställde under helgens matmässa. Hittade ett vin som var totalt underbart gott. Mer info kommer! Nu måste jag köra på här hemma.

.

Ville bara hoppa in och  önska er en underbart fab fredag!

.

KRAM

.

.

Psst! Ni har väl inte missat Yellow Ferrys stoooooooora tävlig här. Där ni kan vinna en utav det nyetablerade vackra kreaktioner ♥ 

.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *