YELLOW FERRY

.

Visar er mina nya underbara sommar klänningar från Yellow Ferry

.

.

.

.

Hello Söndag!

.

Mår ni bara alla fina bloggisar??

Här är det riktigt bra nu när solen har tittat fram. Vilket underbart vårväder vi har fått redan. Jag njuter i fulla drag av detta väder. Tänkte också passa på att visa er mina två sista shopping klick här på bloggen. Jag kunde inte hålla mig från att köpa sommarklänningar nu redan i mars månad, hihi. För när sommaren väl är här så är alla go bitar slut i butikerna.  Åhhh vad jag gillar denna feminina, bohemiska och avslappnade stilen som kallas lyxbohem. Klänningarna är totalt i min smak. Tänk vad fina kläder kan göra en lycklig, hihi.

.

Nu är vi på väg ner till Göteborg igen, för att shoppa mer kläder och smink till stora Sockret. Hon har fått några favorit butiker, som hon gärna hänger i. Och lunchen intar hon/vi helst på NK sushi bar. Så nu måste jag hoppa in i duschen för att fixa till mig. ( ni kan följa oss på Instagram under dagen om ni vill, risk för lite shopping tips, hihi).

.

Önskar er en fin söndag, så ses vi lite senare!

.

KRAM

11 thoughts on “YELLOW FERRY

 1. Ester says:

  Du är fint i allt Carola! Så mycket snyggt du visar här. Undrar vad kostar den svarta klänningen du har på dig?
  kram

 2. Ester says:

  Försöker igen. Min kommentar syns inte här?
  Vad fin den svarta klänningen är. Men du är fin i allt Carola!
  Jag var just inne på sidan och såg priset. Men undrar nu hur långt ner på benet går denna klänning på dig?
  Den såg rätt kort ut på bilden på hemsidan.
  kram

  • Carola says:

   Den modellen på bilden är rätt lång kan jag tro. Den går ca 10 cm ovanför knät på mig. En perfekt längd.
   Det blir inte för avklätt. (Tack för din gulliga kommentar också).

   Kram CC

 3. Tove Forsberg says:

  Oh my, va snygg du alltid är kvinna! Vilken vacker outfit. Jag måste nog klicka hem en klänning till mig också! Hur är den i storleken?
  Kram

 4. LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan says:

  LOVE

  Vad snygg du är kvinna <3 & just de där två klänningarna är jag så kär i!! Men vet du, jag väljer alltid mys, så som vinst i din tävling gick jag för riktigt chict för en gång skull & valde Wilma.
  Hoppas jag inte kommer se ut som en köttbulle bara, hihi

  Kram finaste du

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *