NYTT FRÅN DEBORAH LIPPMANN

Ni har väl inte missat det coola naglacket från Deborah Lippmann. Ett måste i sommar!  Naglacket nummer 1 på bilden heter: Some enchanted evening ( det är mitt naglack ) Naglack nummer 2. Candy shop ( vilket är sessornas naglack ) Finns att köpa på Raglady i Kungsbacka bla.
Godmorgon Alla Sköna Bönor!
Nu är det dags för lite skönhets tips tycker jag! Jag som är tandläkar branschen får inte ha målade naglar eller någon form av påbyggnad av hygensika själ. Så för mig är det lite extra festligt att ha fixade naglar:)! I helgen som var så var vi en sväng på Tara &Raglady i Kungsback vilket är några favoritbutiker för mig. Raglady är en butik som riktar sig mot lite yngre publik så mina sessor älskar deras hårspännen, naglacker, läppbalsam samt scarfar mm. Tara har lite mer mode kläder för åldrarna Me:)! Ingen ålder nämnd, hihihihi!

Detta mjölkiga naglacket heter Glitter in the air, visst var det snyggt!
Nu skall jag kila över till praktikten och jobba några timmar. Daddy är hemma med liten Docka idag. Dom skall mysa, läsa bok och ta det lite lugnt efter som hon fortfarande har ont i ryggen efter gårdagens olycka.
Vi ses lite senare idag!
KRAM

12 thoughts on “NYTT FRÅN DEBORAH LIPPMANN

  1. LIFE by TESS says:

    Så fina och piffiga lack! Har sett dem lite sådär som hastigast och riktigt sugen men har inte kollat någon webbutik med bra utbud än. En liten tjej här hemma skulle nog bli superglad av att få lackade naglar med just dessa också skulle jag kunna tänka mig;)

  2. Alexandra says:

    Superduperfina nagellack!men usch vilken hemsk incident igår för lilla Dockan.Såna där samtal vill man inte ha när man jobbar.Men vad skönt att det inte var så allvarligt.Vill också passa på och tacka för dina fina kommentarer hos mig.Kram och hoppas du får en fin dag idag!

  3. Anonymous says:

    Vill veta vad det var för vit snygg tröja du hade på dig här om dagen på restaurangen. Tack för en fin blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *