HUNKY DORY ESSENTIAL JAPAN KOFTA ♥

 

En dagens jag utanför tandtekniska (bakom jobbet).  Hihihi, kolla in den coola garagelängan:) Brukar gå för bi den varje dag jag går ner med arbeten till labbet och fundera på om man skulle ta några pics på den coola längan. Idag gjorde jag det:)! Klädd i den klassiska Japan koftan från Hunky Dory finns att klicka på TintinStyle. Linne Hunky Dory, samt scarf också Hunky Dory, Jeans  Circle of trust, träskor från Ugg.

 

Glad Onsdag!
Mår ni bra alla fina?!
Puh, här är allt bra igen! Vår lilla Docka är som vanligt och är i full gång igen. När hon kom till dagis idag så sprang hon rakt ner till gungorna igen – Back on the horse again! Totalt orädd flicka:)! Men bakom henne står det en mer rädd mamma.
Ni var några som undrarde vad det var för vit tröja jag hade i detta inlägg här tidigare. Jag brukar ju skriva vad jag har för kläder men denna gång hade jag tydligen missat det, sorry! Det är den skönaste klassiska koftan från Hunky Dory. Jag minns när jag första gången köpte en Japan kofta sommaren år 2000 på Champagne ( fredsgatan). Det var min andra arbetsdag där och vi skulle ha en Hunky Dory vecka och jag skulle gå om kring i Hunky Dory plagg den dagen. Då norpade jag en rosa Japan kofta. Och från den dagen så har jag alltid ägt en Japan kofta. Dom är så sköna att bara svepa om en när man vill mysa till det,  ( gossiga liksom ).

 

 

Nu blir det middagsfix här hemma. Vitlöks stekta Scampi med varm sallad – mums!

Ikväll lyssnar jag på sköna Takida – You Learn.  Har fått den helt på näthinnan och har nyttat den hela dagen, hihihi! Men visst är den bra?!

KRAM

16 thoughts on “HUNKY DORY ESSENTIAL JAPAN KOFTA ♥

 1. Allt och/eller Inget says:

  Så skönt när lämningen på dagis går bra, när man märker att barnen gillar att komma dit. Å vad jag gillar Hunky Dorys koftor, blev sugen på en ny nu när jag ser din!
  Kram Linda

 2. Anonymous says:

  Hej vill bara tipsa om att koftan finns på nellys förhandsrea på 50 procent. Jag har beställt en idag. Undrar bara hur den är i stl? Jag ligger mellan s och m men tog m så hoppas den inte blir stor. Tack för en härlig blogg!!!

 3. Två Trappor says:

  Skönt höra att lillan mår bra igen! Tack för svar om koftan – nu vet jag vad jag ska spana efter! 😉 Takida-låten är inte dum, den växer och blir bättre för varje gång man hör den faktiskt. 🙂 Kramar, M

 4. Anonymous says:

  Underbar outfit! Jag har också Japan-koftan fast i beige (också från vårens kollektion). Vad sminkar du dig med? Bare Minerals?

  KRAM Mirva

 5. enjoy says:

  Åh vilket vackert kort på dej. Jag älskar din blogg och har äntligen fixat ett konto så jag kan gå in och lägga lite kommentarer. Kram:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *