NYTT BYTT KOMMER ALDRIG MER IGEN, ELLER??

 

.

Nytt bytt kommer aldrig mer igen?!. 

.

.

Toodeloo Fab Fredag!.

Här hemma har jag fått flytta om lite grann eftersom jag har fått lite nya tavlor. Ni som följer mig på Instragram vet ju att jag har letat efter denna C poster från Playtype. Denna poster är faktiskt en förtidig födelsedags present från mina flickor & Daddy som hittade den åt mig på julmarknaden i Haga i helgen! Just C posten har ju varit slut överallt, är så lycklig att jag kom över en! Min favorit poster från Olle Eksell ”KAKAO” har fått flytta in i köket. Medans andra poster som Andy Warhol har fått rullas in och ligger i tryggt förvar för att ev säljas eller komma upp senare i vårt hem?!. Men idag har jag ingen plats för den i alla fall!!

.

 Här hemma lagar vi lammribs med färska örter, vitlök, lime och honung. Till det serverar vi  tryffel doftad spetskålm. Det är så himla gått. Åt det på ett julbord i helgen och den ljuvliga smaken sitter i än, hihi. Så i kväll ger jag mig på att laga det själv! (bilder finner du på Instagram roomofkarma) Till det serverar jag riktigt tung rödvin Amarone så klart! 

.

Önskar er en fin fredags kväll!

.

.

KRAM

One thought on “NYTT BYTT KOMMER ALDRIG MER IGEN, ELLER??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *