KOPPAR ELLER VIT??

 

Finn ett fel?

.

.

.

.

Tjabba Girls!

.

Hur mår ni dag?

Här är det krassligt. Vilket va väntat eftersom jag har wabbat i veckan. Och nu känns det i hela kroppen att det är min tur, grrrrr. Men jag får väl hoppas att vi får förkylningarna överstökade till jul och nyår. Jag har just betalat in en super roligt julklapp till flickorna. I år så blir det äventyr som presenter. Alla i vår familj gillar att få roliga upplevelse som att göra saker tillsammans. Prylar är bara döda ting som inte betyder något! Men nu får man ju bara hålla tummarna för att man är frisk över nyår i år!!

.

Alla våra stolar är vita hemma hos oss. Eller ja, hela vårt hem är vitt, hihihih! Golv, väggar och tak samt inredningen i stort sett. Men vi har två st kopparfärgade pinnstolar. Och jag tycker nästan att dom sticker ut lite för mycket mot det övriga i vårt hem. Nu funderar jag på att måla dom blankt vita. Vad tycker ni, vitt eller koppar?

.

.

Ha det bäst vänner!

.

.

KRAM

.

.

Psst! Idag spelar vi Fakkin Fin på Spotify. Gillar gunget, blir så glad av sådan musik!

.

.

6 thoughts on “KOPPAR ELLER VIT??

 1. Ann-Louise says:

  Så fint du har det i ditt vita hem,, behåll stolarna coppar ett tag till! Älskar också Playtype-posters och har g ur greyserien själv. Gillar också din Cocktailposter. Var hittar man den?

  Trevlig andra advent!
  Ann-Louise

  • Carola says:

   Tack för din gulliga kommentar och din åsikt ♥
   Posten är köpt på röhsska museet i Göteborg. Dom har ingen nätbutik men dom sänder den om du ringer till dom och ber snällt. Jag har en annan bloggerska och IG vänn evalevabo som har gjort det efter att ha sett min Coco Chanel poster som också är köpt där. Lycka till!

   Kram CC

 2. Miss Tess says:

  Snyggt och kul med lite förändring (men jag tokgillar ju din gamla stil också). Tycker absolut inte vita stolar. Vad sägs om mässing om du inte gillar koppar? Jag är personligen inte jätteförtjust i koppar till mitt eget hem (för mig känns det lite för mycket ”modefluga” just nu) men mässing däremot tokgillar jag och är själv sugen på att införa det mer i hemmet 🙂

  Fin söndag!

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *