ETT HUS UTE PÅ GÖTEBORGS SKÄRGÅRD

.

I ett mycket vackert och smakfullt hem i Göteborgs skärgård visar jag här! Hela köket är special byggt utav Nordbergs Snickeri här med riktigt smarta lösningar så som soffan som kan bli en avlastnings bänk/serveringsbänk, inbyggd fläkt mm.

.

.

.

.

.

.

Godkväll Sweetis!

.

Shit vad mörkt det blir fort om kvällarna nu i december månad. Jag hade tänkt fota lite här hemma men insåg fort att det blir rätt mörka bilder nu på eftermiddagen. Jag har köpt en ny tavla som gör sig riktigt fint hemma hos oss, pics kommer:).

.

I stället visar jag lite bilder från ett riktigt vackert hus ute på en utav öarna i Göteborgs skärgård som jag var med och fotade inför ett folder i sep/okt. Jag blev helt tagen av detta vackra hus med havsutsikt där man kunde se Vinga fyr i horisonten. Läget och huset var verkligen magiskt vackert. Jag fotade i första hand köket men blev sedan visad runt i resten av huset där jag fotade lite också. Jag har så klart frågat ägarinnan av huset om det var ok att lägga ut lite bilder på bloggen av hennes hem och det va det. Men sedan har det hänt så mycket annat kul runt om kring mig i höst så jag har helt enkelt glömt bort detta inlägg. Så idag bjuder jag på det i alla fall, hihihi. Titta och njut!

 

 

.

En riktigt charmig gammal trappa upp på övervåningen i det gamal skärgårdshuset.

.

.

 

.

Detta vackra vita gamla trähus har varit med om en hel renovering under det senaste året. Paret i huset har valt att behålla husets karaktär och minnen från husets historia. När paret skrapade av lager för lager av gamla tapeter under renoveringen så behöll dom dessa olika tapet och gjorde det till konst för huset. Vilket är en riktigt härlig ide tycker jag!

.

.

.

Hela huset är verkligen renoverat med respekt för huset! Genomgående tapeter i huset stämmer överräns med årtalet då huset byggdes. Vilket jag tycker är mycket smakfullt!

.

.

.

Nu måste jag sluta för jag har nämligen lite deg som ligger på  jäsning. Jag skall snart ha lite bjudning här hemma och måste då ha lite bullar och kakor att bjuda på mm.

.

Vi ses snart igen!

.

KRAM

3 thoughts on “ETT HUS UTE PÅ GÖTEBORGS SKÄRGÅRD

 1. Anne says:

  On se sent bien dans cette maison . j’aime beaucoup!
  Il y a une empreinte de style cottage par moments qui donne beaucoup de douceur … du moins c’est mon avis.
  Bonne fin d’après midi et soirée.

  Amitiés
  Anne

 2. Linda says:

  Jättefint och jag blev helt ”kär” i fårskinnet på sängen. Det vore verkligen en dröm att ha ett sådant. Du råkar möjligen inte veta var det är inköpt? Kram Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *