RUMSGRAN / JULGRANS HAR JUST FLYTTAT IN HEMMA

Årets julgran blir helt enkelt denna super vackra Rumsgranen.  Den fina Julgransmattan kommer från Fermliving och är ny för i år! Julgrans korgen är från Korbo.

.

.

.

Hello Vänner!

.

.Lite jul har just börjat smyga sig in hemma hos oss!

Idag måste jag bara tipsa er om världens sötaste lilla gran. I fredags var hela familjen ute och shoppade ink Daddy. Det är allt bra ha med sig mannen i hemmet när man skall ut  och shoppar för det är nämligen han som hittade denna fantastiskt söta lilla julgran ( eller stora rumsgran i år). Den är inte bara söt utan väldigt praktisk också, det är nämligen kruka på den och den lever i evigheter har jag bevittnat sedan tidigare år då jag alltid har haft en liten sådan gran på bordet. Den jag har på bordet här på bilden kommer från förra året. Den har stått bakom soffan över vår, sommar och höst och nu är den framtagen igen lagom till juletider. Lika fin nu som när jag köpte den, helt otroligt! Men  nu har vi köpt en likadan faste en större (mindre julgran). Visst är den super gullig?!. Jag är så himla glad och lycklig över denna gran. För er som vill ha en likadan gran som inte kommer att barra och bli ful efter jul så heter den Rumsgran och finns att köpa på Blomsterhaga! 

.

.

.

Årets julservetter är dessa enkla och strama från Tine K.

.

.

.

Åhhh vad mysig vi börjar få det här hemma nu – visst är det mysig när julen börjar närma sig?!.

.

.

Här hemma håller Daddy på att kolgrilla våra hemma stånkade korvar med klyftpotatis med färska örter , mums! Jag har just varit och köpt en jätte passande och rolig paket till vår minsta kusin i släkten. Ikväll blir det buller och kalas hos släkten igen. Alla fyller liksom år på hösöten/vintern så hela vintern är en enda fest/kalas, hihihi.

.

Ha en fin kväll vänner!

.

KRAM

.

..

Psst! Ett bra tips på fin julmusik i år har ni här. Vi spelar hennes skiva för fullt här hemma ♥♥♥

.

.

5 thoughts on “RUMSGRAN / JULGRANS HAR JUST FLYTTAT IN HEMMA

  1. Pingback: Jag vill verkligen ha en minigran |
  2. Pingback: Jultrender 2013 | pilotfrun

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *