NYA NEW YORK YANKEES KEPS FÖR OSS BÅDA


Sockrets & min nya New York Yankees keps. Vi skall nämligen dela på den förstår ni:)! Den är mest Sockrets så klart, men när jag är ute i parken tidiga mornar med lilla ”nakenvovven” Lotta så kommer denna kepsen att sitta bra på mitt mindre fixade hår!

Hello!

Idag har vår älskade Socker köpt sig nya träningskläder på rean. För hon har nämligen tänkt att följa med mamma på lite PW har hon sagt:)! Vi får se om hon tycker det är så kul när vi väl kommer ut, hihihi. Men först så måste det blir lite finare väder om kvällarna. Nu är det regn och rusk varje kväll – vad är det för sommar egentligen?!
Om det är något man aldrig växer ifrån som tjej så är det rosa och leopard. Jag bara tooook älskar just det! (men dom rosa kläderna & keps är inte så tooook rosa som på bilden, vet inte vad som hände riktigt med blixten?)

Hunden Puppy kommer från Magis och sminkväskan som ligger slängd på golvet är från Make up Store.
Nu skall jag chilla i soffan med nya Elle tidningen:)!
Ha en skön kväll vänner!
KRAM

13 thoughts on “NYA NEW YORK YANKEES KEPS FÖR OSS BÅDA

  1. Anonymous says:

    Hej,
    Vill gärna fråga dig om Fatboy-lampan du skrev om nedan… jag har letat på nätet och hittat 2 ställen där de båda säljer den för 590 kr (den som heter Petite). Har du verkligen hittat den för bara 350 kr? Är ju jätteskillnadi såfall. Kan man bara köpa den i fysisk butik eller skcikar de tror du? Tacksam för hjälp!! /johanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *